Bestyrelsesposter bliver til klingende mønt


Bestyrelsesposter bliver til klingende mønt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KOMMENTAR: Udseendet fejler ikke noget, men da det i sidste ende, er det indre, der tæller, tegner situationen sig anderledes.

Her tænkes på borgmester Anker Boye, der er trådt ind i eventyrets verden, og optræder som konen med æggene. Kun er der den forskel, at ægge i kurven er udskiftet med dokumenter og gode ben. Her samles nemlig på bestyrelsesposter, der bliver til klingende mønt, når vederlagene udbetales.

Her regnes og divideres, trækkes fra og lægges til, mens borgmesteren vandrer rundt i sin by. Ingen skal være mere populær end han, og ingen skal fratage ham den opmærksomhed, der er en solkonge værdig.

Nu skal byen igen have kongeligt besøg. Det er en dyr omgang. Så nu må der regnes og divideres, trækkes fra og lægges til. Måske kunne man endnu engang klemme lidt ud af de gamle og syge. De er jo efterhånden så udmattede af mangler, at de såmænd ikke mærker noget til, om der strammes yderligere, og de gør ikke meget vrøvl.

Men i hvert fald, amtsborgmesteren skal ikke inviteres, bestemte borgmesteren.

Han er kun ude på, at stjæle den andens job, så han skal spares væk, inden ulykken sker. Denne amtsborgmester, er jo ikke engang socialdemokrat, og er derfor ingen værdig repræsentant til, at tage med de kongelige til Vollsmose, hvor der skal prales med, hvor mange millioner af byens penge, der druknes på dette sted.

Mens omegnens dårlige veje og fortove holdes skjult, sammen med de fattige, skal man stolt fremvise fremmede folkeslags gode trivsel i velrenoverede omgivelser. Derfor, er det heller ikke et dansk barn, der skal overrække kronprinsessen blomster. Det ville ødelægge billedet af en by med en demokratisk, fordomsfri borgmester og hans gode hensigter.

Om der også bliver knejset en ekstra gang med nakken, så kurven med indhold smadres, og med det den hele lyksalig faldt, var det i grunden ikke så galt.

Bestyrelsesposter bliver til klingende mønt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce