Best of Odense: Indstil dine favoritter nu!

Hvor i Odense får man byens bedste burger? Hvilken forretning giver den bedste service? Og hvor går man hen, hvis smagsløgene virkelig skal forkæles? Indstil dine favoritter til Best of Odense 2017. Foto: Miriam Kjer

Best of Odense: Indstil dine favoritter nu!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I samarbejde med læserne hylder Ugeavisen Odense igen i år byens bedste inden for forskellige kategorier. Indstil dine favoritter nu og vær med til at bestemme, hvilke forretninger og kulturelle begivenheder, der fortjener at blive nomineret.

Best of Odense er tilbage! Igen i år klapper vi byens bedste på skulderen og hylder alle dem, der gør handels- og kulturlivet i Odense til noget helt særligt.

Første led i konkurrencen er læsernes indstillinger. Sidste år modtog vi næsten 1000 indstillinger fra byens borgere, og vi håber, at endnu flere har lyst til at lege med i år. Tip os derfor om dine favoritsteder i Odense allerede nu.

Du kan indstille kandidater i 18 forskellige kategorier - herunder til Pindle-prisen, som hylder et velgørende byprojekt med 20.000 kroner.

Du kan læse mere de forskellige kategorier her.

Når du indstiller, skal du udfylde formularen herunder. Du kan tippe os indtil den 18. september. Derefter kigger en udvalgt jury alle indstillingerne igennem og udvælger fire nominerede i hver enkelt kategori, som du så kan stemme på. Men meget mere om det senere - i første omgang håber vi, at du vil bruge nogle minutter på at fortælle os, hvilke butikker og kulturelle begivenheder, du er allermest glad for i Odense.

På forhånd mange tak!

Best of Odense: Indstil dine favoritter nu!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce