Bekymring giver inspiration


Bekymring giver inspiration

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

START: Odense Teater i gang med 208. sæson
CENTRUM: Mads Nørby kom med armen i gips, Claus Riis Østergaard havde albuen bundet ind, Peter Whitmarsh blev ønsket til lykke med sin 60-årsdag forleden, Eddie Karnil kom forbi under or- lov og damerne fra billetkontoret meldte om et forrygende forsalg til den nye sæson, da Odense Teaters chef Kasper Wilton i går havde samlet personalet, fra kantinedamer og skræddere til håndværkere og skuespillere, til peptalk-velkomst efter sommerferien.

Følger samfundet

Alle fik en hyggesnak i sommerheden, efter at teaterchefen havde svaret på et spørgsmål, der ofte op- står, når vejret er så godt som nu, at flytte sæsonen fremad.

- For vist er det altid højsommervejr, når teatret går i gang efter sommerferien.

- Vi vælger at følge samfundets udvikling. Rykker erhvervslivet og skolerne, så følger vi efter, men ikke før, sagde Wilton, inden personalet så på hinandens forventningsfulde ansigter og spurgte, hvad hver især havde fået den våde sommer til at gå med.

Inden sommersnakken blev for dybsindig i teatrets smukke foyer blev der kaldt til orden - prøverummene var klar.

Prøverne, der stoppede inden ferien, blev genopta-get. Primært på premiereforestillingerne, musicalen "Midt om natten" den 2. september på Store Scene og den psykologiske gyser "Mors vilje ske" den 9. september på Værkstedet.

Begge er danmarkspremierer.

- Det er som første skoledag, lød det fra garvede aktører - men fælles for alle, lød det som om, at adrenalinet allerede var på vej op.

Store krav

- At så mange har købt billet til vores forestillinger, er vi naturligvis lykkelige for, sagde Kasper Wilton - og tilføjede, at den rekordstore interesse også giver bekymringer. For kan vi nu klare de enorme krav, der stilles til os, vil nogle måske spørge.

- Jo, vist kan vi det, svarede chefen på sit eget oplæg - og det glædede personalet.

- Vi har et rigtigt godt hold, og den store interesse er den bedste inspiration, vi kan få.

- Så se at komme i gang.

Tæppet er gået for Odense Teaters 208. sæson.

Bekymring giver inspiration

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce