På Vores Odense på Facebook diskuteres lukning af østasiatisk Odense-butik flittigt.

Lige så snart Fyens.dk offentliggjorde nyheden om, at Asien Marked lukker, kom der gang i debatten - både på fyens.dk og ikke mindst på Stiftstidendes Vores Odense på Facebook.

Der kom mange støtteerklæringer til den nu snart lukkede butik, men Asien Marked fik også af flere læsere nogle gevaldige drag over nakken.

Her er pluk af støtteerklæringerne:

- Nej, hvor er det ærgerligt!

- Øv, så forsvinder endnu en kendt del af bybilledet.

- Øv, hvor trist. Ja, jeg vil savne den.

- Ja helt vildt. Hvad skal vi dog gøre fremover

- Hvor skal jeg nu købe min kokosjuice?

"Ikke fulgt med tiden"

Thomas Juhl Bruun vil ikke komme til at savne butikken. Han skriver:

"Gad vide, hvor mange af dem, der skriver i denne tråd, der har nogensinde har handlet i butikken? Nu skal man jo ikke sparke til nogen, der ligger ned. Men jeg var derinde for et år siden, og det var en skuffelse. Meget lille udvalg af varer og halvtomme hylder."

"Det er lidt tyndt at give byudviklingen skylden, når man ikke har et ret meget større udvalg af asiatiske varer på hylderne end et velassorteret supermarked," skriver Thomas Juhl Bruun.

Lone Jensen skriver i samme tråd:

"Droppede forretningen for flere år siden. Den blev for dyr og udvalget for lille. Selv deres vindues udstilling er den samme som for år tilbage. Tiden er løbet fra dem. De glemte at komme videre og udvikle sig."

Ida Tanita Sørensen giver ikke meget for begrundelsen, at det er byudviklingen i Odense, der koster butikken livet:

"Jeg har handlet der en gang, og det var dyrt i forhold til andre steder, så droppede det igen. Jeg er helt enig med de andre i denne tråd om, at det er for tyndt at give byomlægningen skylden. Der er masser af muligheder for at parkere andre steder og GÅ derhen."

"Ja, det er et tyndt grundlag, men døden skal jo have en årsag," skriver Signe Høyer Jørgensen og fortsætter:

"Der er da stadigvæk lige så mange mennesker på det hjørne af Nørregade, som der altid har været. Men tror ikke at butikken har fulgt med tiden, og så er den jo også i den dyre ende."

Du kan læse alle kommentarer herunder

Lukningen af Asien Marked på hjørnet af Nørregade deler for alvor vandene. Er det tyndt at give byudvikling skylden, som en læser mener?

Opslået af Vores Odense på 17. februar 2016
  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
31
Kendt asiatisk butik i Odense lukker efter 25 år

Kendt asiatisk butik i Odense lukker efter 25 år