Skoleforestilling bliver til ”bedste”-forestilling i Den Fynske Opera

Odense: Hvad kan man kalde en skoleforestilling, når der er lockout, lyder det polemisk fra Torben Iversen, der har instrueret og iscenesat forestillingen ”Annie” med teaterskolen ”Toppen”.

Den kunne jo omdøbes ”Bedsteforestilling”, for der er gratis adgang for de bedsteforældre, der tirsdag 23. april kl. 15.00 vælger at ledsage børn til forestillingen, der spiller på Den Fynske Opera.

Musicalen er fyldt med herlig musik, og den har hundrede medvirkende børn og unge fra Teaterskolen Toppen.

Den forældreløse børnehjemspige Annie er omdrejningspunktet i forestillingen, hvis handling udspiller sig i USA i 1930’erne.

Iscenesætter og instruktør er Torben Iversen, Line Friis Pedersen har lavet danseoptrinene og musikken ledes af kapelmester Carsten Sindvald

Der er forestillinger fredag, den 19. april kl. 19 (udsolgt), lørdag 20/4 kl. 15, søndag 21/4 kl. 15, mandag 22/4 kl. 15 (skoleforestilling) og 19 – samt tirsdag 23/4 kl. 15 (skoleforestilling) og kl. 19.

Billetter på Den Fynske Opera, Filosofgangen 19, 5000 Odense C.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.