Beboere klager over byggematador

Beboerne i Skt. Hans Gade 85 a og b mener, at bygherreog ejer Thomas Lund Hansen ignorerer dem og deres klager, og flere ønsker at flytte fra Emilieparken. I forgrunden er det Gitte Heuer med lille Peter, bagved fra venstre: Hans Kristian Laubel, Michael Heuer, Lise Nilsen, Else Jensen og Christian Kaastrup.
Foto: Yilmaz Polat

Beboere klager over byggematador

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EMILIEPARKEN: Thomas Lund Hansen beskyldes for smøl

ODENSE: Man får en fornemmelse af byggeplads, når man kører ind ved Emilieparken på Skt. Hans Gade. Grus og støv hvirvler i vinden, og håndværkerne går stadig og fikser nogle småting.

De nye bygninger med numrene 85a og b har stået færdige siden marts sidste år, hvor en del af beboerne flyttede ind. Nu næsten et år efter klager de over, at lejlighederne stadig har fejl og mangler, selvom ejeren, den tidligere sagsombruste Thomas Lund Hansen, har fået reklamationerne at vide.

- Man føler sig røvrendt. Man ringer og siger til ham, at det og det er galt, men han er bare ligeglad, fortæller Lise Nielsen, der for kort tid siden flyttede fra Emilieparken.

Efter fraflytningen modtog hun en regning på ca. 4000 kroner og mistede desuden hele sit depositum. Alt i alt mere end 17.000 kroner er brugt på istandsættelse og andet, efter at Lise flyttede ud.

- Der var ingenting galt, og det lyder lidt ekstremt, at der bliver malet for næsten 13.000 kroner, siger hun.

Træk fra dør og vinduer

I nummer 85 a, 1. th. bor Michael og Gitte Heuer. De flyttede til Skt. Hans Gade efter at de havde set annoncer, der lovede grønne arealer, legeplads og familievenlige boliger. Men det er der indtil videre ikke blevet noget af - og tiltroen til bygherren er væk.

- Det er ligesom, han er ligeglad med os og ligeglad med vores børn, føler Gitte Heuer.

På listen over mangler, der endnu ikke er udbedret, står et soveværelsesvindue, der er monteret forkert, en revne i vinduet, ridser i gulvet, blæst ind gennem vinduer og hovedør samt stærkt lys udenfor, der gør det umuligt at sove for åben dør ind til soveværelset.

Efter kraftig opfordring fra beboerne er en vicevært dog blevet ansat.

Men i realiteten er det blot en af Thomas Lund Hansens håndværkere, der nu har fået den kasket på, fortæller Michael Heuer.

- Viceværten er ofte i Nyborg, når jeg snakker med ham, så han er her aldrig til at lave noget, siger konen Gitte bebrejdende.

Gider ikke mere

En anden beboer, Else Jensen, klager over manglende rengøring i trappeopgangen, mens Christian Kaastrups dør binder.

- Det kan godt være små ting hver for sig, men man giver nogle penge for det. Lejlighederne er nye, så selvfølgelig vil der være nogle fejl og mangler, men de skal repareres med det samme, og det bliver de ikke, mener Christian Kaastrup.

Familien Heuer vil allerhelst væk. Men der er for meget bøvl ved at flytte med to små børn. Så nu ønsker de bare bedre forhold.

Beboere klager over byggematador

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce