Bazar Fyn: Folk køber stadig vores agurker

Mahier Mazour fra Mango I/S i Bazar Fyn sælger stadig masser af agurker, selvom der er mistanke om bakterier i grøntsagerne.

Bazar Fyn: Folk køber stadig vores agurker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det kan ikke mærkes på agurkesalget hos Mango I/S i Bazar Fyn, at der er mistanke om colibakterier i grøntsagerne

Fredag eftermiddag spiste 1500 børn til en SFO-festival på Skt. Klemens skolen i Odense skoleagurker fra Mango I/S, der var købt af en anden odenseansk grossist.

Bagefter blev agurkerne mistænkt for at indeholde den farlige tarmbakterie VTEC, og forældre og børn venter nu på svar fra en undersøgelse, der skal afklare sagen.

Men mistænkeliggørelsen har ikke fået forbrugerne til at holde op med at købe agurker fra Mango I/S, der ligger i Bazar Fyn i Odense.

- Vi har slet ikke mærket en nedgang i salget, fortæller ejer Mahier Mansour til Fyens.dk.

Agurkerne fra det odenseanske firma er i Tyskland blevet blandet sammen med agurker fra Holland. Det er derfor usikkert, om de danske agurker overhovedet er inficerede. De bliver nu undersøgt, og der kommer svar på prøverne i morgen, tirsdag.

Indtil da er forældrene til de 1500 skolebørn blevet bedt om at holde øje med eventuelle symptomer såsom opkast og diarré.

Danske agurker populære

Hos Føtex på Vesterbro i Odense mærker man heller ikke den store frygt - i hvert fald ikke for de danske agurker.

- Vi har mærket et lille fald i salget på mellem fem-seks procent. Og så er det i høj grad de danske agurker, folk køber, fortæller varehuschef Klaus Slotsager.

Bazar Fyn: Folk køber stadig vores agurker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce