Tinderbox fortsætter en sand januar-stime med yderligere fire navne, der tæller tre udenlandske bands samt genvalg til danske Scarlet Pleasure.

I denne uge er der blevet offentliggjort seks navne til den nye teltscene på Tinderbox samt fem navne til Magicbox. Men nu er det allerede tid til yderligere fire navne på plakaten.

Det første er engelske Bastille, som for tiden hitter med soundtrack-singlen "World Gone Mad". Det udkom i kølvandet på albummet "Wild World", der indeholder hits som "Good Grief" og "Send Them Off!". Albummet endte som nummer et i hjemlandet præcis som debutpladen "Bad Blood" gjorde det i 2013.

Kvintettens tredje album forventes at udkomme senere i år, så festivalpublikummet kan formodentlig se frem til nye sange til koncerten torsdag 28. juni, hvor frontmand Dan Smith med garanti fører an i fællessang med hits som "Pompeii" og "Off the Night".

Sommerfest med Craig David

Bastille får følge af landsmanden Craig David, der fik stor succes med "Fill Me In", "7 Days" og senest med "I Know You", som er skrevet og indspillet sammen med netop Bastille.

For nogle år siden udvidede han sit repertoire med festkonceptet "Craig David Presents TS5", hvor han optrådte fast i Miami som både dj og vokalist. Craig David havde konceptet med til et udsolgt arrangement i København i 2016, og når han vender tilbage til Danmark fredag 29. juni, bliver det med fokus på megahits og sommerstemning.

Der er endnu flere engelske navne i hatten. Bandet Editors introducerede sig selv med et brag med albummet "The Back Room". Singlen "Munich" var P3's Uundgåelige, og sangene "Blood", "Bullets" og "All Sparks" betød, at albummet solgte flere millioner eksemplarer. Bandet, der havde det fynske band The Kissaway Trail med som support på en længere turné, udsender lige som Bastille nyt album i 2018. Editors spiller lørdag 30. juni på Tinderbox.

Sidste navn er danske Scarlet Pleasure, der optrådte på festivalen i 2016. Trioens bagkatalog har kurs mod 55 millioner streaminger alene på Spotify, og bandet optræder om fredagen i Tusindårsskoven.

Med de fire nye navne til Tinderbox er der nu i alt 32 navne på programmet. Tinderbox foregår i Tusindårsskoven 28. til 30. juni.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
2
Jack White bliver hovednavn på Tinderbox

Jack White bliver hovednavn på Tinderbox

Nye navne til Magicbox, som får ny identitet

Nye navne til Magicbox, som får ny identitet

Seks nye navne: Endnu et kultband til Tinderbox

Seks nye navne: Endnu et kultband til Tinderbox