Bastille, Craig David og Editors på Tinderbox

Engelske Bastille er ét af tre engelske navne, som torsdag præsenteres til Tinderbox 2018. PR-foto

Bastille, Craig David og Editors på Tinderbox

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tinderbox fortsætter en sand januar-stime med yderligere fire navne, der tæller tre udenlandske bands samt genvalg til danske Scarlet Pleasure.

I denne uge er der blevet offentliggjort seks navne til den nye teltscene på Tinderbox samt fem navne til Magicbox. Men nu er det allerede tid til yderligere fire navne på plakaten.

Det første er engelske Bastille, som for tiden hitter med soundtrack-singlen "World Gone Mad". Det udkom i kølvandet på albummet "Wild World", der indeholder hits som "Good Grief" og "Send Them Off!". Albummet endte som nummer et i hjemlandet præcis som debutpladen "Bad Blood" gjorde det i 2013.

Kvintettens tredje album forventes at udkomme senere i år, så festivalpublikummet kan formodentlig se frem til nye sange til koncerten torsdag 28. juni, hvor frontmand Dan Smith med garanti fører an i fællessang med hits som "Pompeii" og "Off the Night".

Sommerfest med Craig David

Bastille får følge af landsmanden Craig David, der fik stor succes med "Fill Me In", "7 Days" og senest med "I Know You", som er skrevet og indspillet sammen med netop Bastille.

For nogle år siden udvidede han sit repertoire med festkonceptet "Craig David Presents TS5", hvor han optrådte fast i Miami som både dj og vokalist. Craig David havde konceptet med til et udsolgt arrangement i København i 2016, og når han vender tilbage til Danmark fredag 29. juni, bliver det med fokus på megahits og sommerstemning.

Der er endnu flere engelske navne i hatten. Bandet Editors introducerede sig selv med et brag med albummet "The Back Room". Singlen "Munich" var P3's Uundgåelige, og sangene "Blood", "Bullets" og "All Sparks" betød, at albummet solgte flere millioner eksemplarer. Bandet, der havde det fynske band The Kissaway Trail med som support på en længere turné, udsender lige som Bastille nyt album i 2018. Editors spiller lørdag 30. juni på Tinderbox.

Sidste navn er danske Scarlet Pleasure, der optrådte på festivalen i 2016. Trioens bagkatalog har kurs mod 55 millioner streaminger alene på Spotify, og bandet optræder om fredagen i Tusindårsskoven.

Med de fire nye navne til Tinderbox er der nu i alt 32 navne på programmet. Tinderbox foregår i Tusindårsskoven 28. til 30. juni.

Bastille, Craig David og Editors på Tinderbox

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce