Basketstjerner i Vollsmose


Basketstjerner i Vollsmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLLSMOSE: Hvis unge i socialt belastede kvarterer ikke vil komme til den organiserede idræt, så må idrætten komme til de unge.

Sådan er devisen bag integrationsprojektet GAM3, der kulminerer i morgen i Vollsmose, når flere basketball-stjerner og rappere og discjockeys møder op.

Dagen er guleroden for de unge, som gennem de sidste måneder har deltaget i faste ugentlige træninger 12 forskellige steder i landet. Steder som er præget af sociale problemer og en stor koncentration af folk med en anden etnisk baggrund end dansk.

I Vollsmose har der i gennemsnit deltaget 15 drenge og piger i 13-14-års alderen, fortæller Asim Jamal Sikandar, som sammen med Kenneth Pedersen har stået for træningen.

- Ibegyndelsen var der næsten ingen med dansk baggrund, men efterhånden er vi kommet op på 40 procent. Det synes jeg er fint, for det er jo ikke meningen, at det skal være lukket for danskere, siger Asim Jamal Sikandar, der ligesom Kenneth Pedersen bor i Odense.

Børnene vil i morgen kunne møde amerikaneren Dwayne Lamont Morton, som har spillet i den amerikanske NBA-liga, som er verdens absolut stærkeste.

Arrangementet finder sted ved Lærkeparken fra klokken 11 til 16. (vea)

Basketstjerner i Vollsmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce