Et ungdommeligt publikum var på plads til X Factor
ODENSE: Nu havde den i koncertmæssigt henseende rutinerede reporter ikke ligefrem lyst til en øl. Men alligevel: Der, hvor man normalt kunne købe en håndholdt koncert-pilsner, var der kun sodavand.

Dermed var det ligesom sat på plads, at denne koncert ikke var som så mange andre. Publikum var ungt. Ganske ungt. Og det var overvejende piger.

For det var X Factor-karavanen, der var kommet til byen, og stjernerne blandt de seks forskellige navne var - hævet over enhver tvivl - finalisten Basim og vinderen Martin.

Allerede en time før koncertstart var der stor kø uden for indgangen for at få en plads helt oppe ved scenekanten.

For selv om turnéen ikke har været en bragende succes, så er der mange dedikerede fans af stjernefrøene fra årets mest omtalte talentkonkurrence.

- Vi har solgt omkring 1600 billetter, og så er der delt mange fribilletter ud, så der er knap 2000 mennesker til koncerten i alt, fortalte Hans Quistgaard fra det lokale koncertfirma, JVB, der stod som arrangør af denne sjette og sidste koncert på den landsdækkende turné.

Oppe ved scenekanten hørtes der allerede før koncertstart lejlighedsvise hvin fra tøserne, når der engang imellem viste sig en på scenen, der måske var Basim eller Martin.

Andre tog det mere roligt med at komme ind: Fire 13-årige klassekammerater - tre piger og en fyr - havde scoret hver en fribillet og ikke betalt de 315 kr., som billetterne blev solgt til.

- En fra min klasses far er med til at arrangere koncerten, og så fik vi tilbudt fribilletter fortalte en af de fire, Pernille Plato.

Og hun og veninderne var enige om, at Martin og Basim var rigtig seje og lidt lækre. Især Basim.

- Han har nogen smukke øjne, var pigerne enige om, mens deres klassekammerat Mads Rasmussen tog det mere roligt:

- Jeg glæder mig bare til koncerten, og synes bedst om Martin. Det var i orden, at han vandt.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
"X Factor"-turné blev en fiasko

"X Factor"-turné blev en fiasko

Karaoke med de kendte

Karaoke med de kendte