Barrett spiller for HCA


Barrett spiller for HCA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: Efter ceremonien lørdag den 2. april i Odense Koncerthus med den højtidelige H.C. Andersen-prisoverrækkelse gøres salen klar til en helt anden form for underholdning, idet Odense Symfoniorkester, her på hjemmebane, giver to familievenlige koncerter med Sigurd Barrett som solist.

Og den glade klaverbokser, den dag formentlig uden ci-gar, lægger op til et til lejligheden designet musikshow, som ikke mindst børnene kan se frem til.

Sigurd Barrett har med stor succes udgivet en cd, hvor han spiller og synger og snakker med stort symfoniorkester i ryggen.

- Jeg glæder mig utroligt meget til mødet med Odense Symfoniorkester, og jeg arbejder stadig på sangene, der skal fyldes med eventyr, siger Sigurd Barret, der i et år har arbejdet med tilrettelægningen af koncerterne i samarbejde med orkesterchef Per Holst.

Samme Sigurd Barrett dukker også op i gallashowet først på dagen og giver et nummer.

Efter den 2. april er det ikke slut med digteren - for i maj tager altid travle Barret med Danmarks Radios Symfoniorkester til Kina i forbindelse med en H.C. Andersen-begivenhed i det eventyrglade kæmpeland.

Og midt i det hele får børnenes musikalske helt lige akkurat tid til at smutte hjem fra Kina og give Åh Abe-shows i blandt andet Odense - inden han skal af sted igen igen.

Barrett spiller for HCA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce