Banker rykker ud af Odenses centrum

Snart er det slut med Nordea i Vestergade i Odense. Filialen lukker.
Foto: Trondur Dalsgard

Banker rykker ud af Odenses centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordea lukker sin filial på et kendt og travlt hjørne i gågaden om to uger. Næste år flytter Sydbank også væk fra centrum.

Kunderne har fået besked. Fredag den 22. januar er det slut med at gå i banken på en af byens mest fremtrædende adresser, Nordea på hjørnet af Vestergade og Mageløs.

- Der er ikke grundlag for at holde afdelingen åben. Der er kun kasseekspeditioner tilbage på stedet, og dem er der ikke nok af til at berettige, at vi har til huse i så stort et lejemål, forklarer Niels Thorslund, der er områdedirektør i Nordea for Fyn.

Nordeas kassekunder bliver nu henvist til afdelingerne på Rugårdsvej og Hjallesevej. Personlig rådgivning får de i hovedafdelingen på Vestre Stationsvej.

Og Nordea er blot den første af de store banker, der er på vej helt væk fra gågadesystemet i byen.

I 2017 rykker Sydbank ud fra sin hjørneejendom midt i Vestergade for at flytte ind i et nybygget hovedkontor i krydset Kløvermosevej og Søndre Boulevard.

Danske Bank bliver

Tilbage er så kun Danske Bank lige over for rådhuset. Banken har sat ejendommen Flakhaven 1 til salg, ligesom alle bankens andre ejendomme, men der er ingen planer om en flytning af afdelingen, oplyser Danske Bank.

Banker rykker ud af Odenses centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce