Bænke-varmere ved vintertide


Bænke-varmere ved vintertide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lidija Kovac, Beograd, Montenegro

Lidija Kovac er på besøg hos sin datter, der spiller violin i Odense Symfoniorkester, og hun har slået sig ned på bænken ved legepladsen bag rådhuset.

- Jeg synes, det er en komfortabel bænk, når man er her med et barn. Han hedder Leo Kovac Zrakic, og vi sidder og venter her, fordi hans tvillingebror, Dan Jan, er hos lægen lige nu. Jeg er gæst her i byen og synes vældigt godt om Odense. Folk er flinke og man kan færdes uden at være nervøs. Og i forhold til der, hvor jeg kommer fra, så er her slet ikke koldt.

Jan og Heidi Hansen, Odense

- Jeg sad egentlig bare og ventede på Heidi, og vil nok sige, at bænken her er lidt kold - men det er fint nok. Til gengæld synes jeg, at der er for få bænke. De er der i hver tilfælde ikke lige, når jeg har brug for dem. Men sådan er det jo også med skraldespande - de er der heller ikke lige, når man står med affaldet.

Tage "Fynbo", Fyn

- Jeg kommer her og sidder sådan cirka en gang om måneden for at hygge mig. Det er nu min måde at hygge mig på. Jeg drikker ikke - eller jo - jeg tager en enkelt øl, men så heller ikke mere. Om det er koldt? Nej jeg er ikke pivet. Bare det ikke sner eller regner, så er det i orden med mig. Om det er en god bænk, har jeg egentlig aldrig tænkt over. Jeg sidder her bare.

Bænke-varmere ved vintertide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce