Badeland klar i 2012

Børn kan boltre sig i vandrutchebaner i Odense i 2012.
Foto: Colourbox

Badeland klar i 2012

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere lover første tur i Odenses nye vandrutsjebane i efteråret 2012

Bolbro: I snart fem år har byens børnefamilier kunnet høre politikere tale om vandkultur og vandrutsjebaner med retning mod Odense. Nu er der for første gang årstal på, hvornår børnene kan mærke suset gennem klorvandet.

Næste sommer begynder moderniseringen af Klosterbakkens Svømmehal med udendørs spa, nye omklædningsfaciliteter, dampbade og varmtvandsbassiner.

Derefter går arbejdet i gang på Middelfartvej, hvor Bolbro Svømmehal bygges om til et badeland med vandrutsjebane, dampbade og spa-faciliteter. Arbejdet forventes færdigt i efteråret 2012.

Og det lover politikerne.

- Belært af alt det tummel, vi har haft oven på vandkulturhuset, kan jeg love vælgerne, at vi som forligspartnere står ved det, vi aftaler, siger by- og kulturrådmand Anker Boye (S).

- Det her bliver til noget. De her projekter er de rigtige, hvor vi virkelig får lavet noget til gavn for rigtig mange borgere. Det er ikke at bygge store fantastslotte, lyder det fra børn- og ungerådmand Jane Jegind (V).

De to projekter koster til sammen 55 millioner kroner.
Fakta
- Belært af alt det tummel, vi har haft oven på vandkulturhuset, kan jeg love vælgerne, at vi som forligspartnere står ved det, vi aftaler.

Badeland klar i 2012

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce