billedserie
Sidste skoledag indtager Odense og Eventyrhaven er optaget resten af dagen.
Karamellerne piskede ud over de små i skolegården, drenge med kunstige babser og masser af afsindige kostumer. Sidste skoledag er over Odense, bymidten belejres af børn og græsset i Eventyrhaven vil ikke være til at se for bare fest.

Den helt store sidste skoledag har sjældent været i flottere festskrud end denne sommerdag, og med udsigt til ikke bare sol og blå himmel, men også til en vaskeægte grundlovs-fridag torsdag, er der lagt op til en sidste skoledag med max-gang-i-den.

Fra banegården, med bus og tog kom de, og fra alle kommunens folkeskoler samledes de i bymidten i opfindsom udklædning, nogle med monterede drikkedunke, som vist mere var beregnet til promiller end tiol maraton-ernæring.

Når slaget er slået, er det tid til et nyt. Med eksamen, årsprøver og afgangsbeviser i slutningen af juni. Og så endelig.

Sommerferie.

Efter sidste skoledag: Open By Night til kl.22,00, Flakhaven: Musik med "Græsset Gror", prøver fra musical'en Fame, Power Tumbling, Trampolin, Prøv selv-aktiviteter afsluttet med natløb 22.15. Gråbrødre Plads: Det Kongelige Teaters Balletskole giver prøver fra forestillingen "DeSko" 18.30, 19.00 og 19.30. Vintapperstræde: Jazz au Lait 20.00-22.00. Kongensgade: Solist Thomas Zabriskie 19.00-21.00. Vestergade: Koret Indigo og bandet Basemen 19.30 og 20.00

Hvor: Bymidten

Hvornår: Hele dagen, aftenen. Og Open by night.

Info: www.city-odense.dk
  • Fyens Stiftstidende