Atleter med mod på mere kongelig folkebevægelse

Rikke Hørlykke med Mette Vestergaard Larsen og Christina Krogshede. Der blev beundret selfier med kronprinsen fra mållområdet, hvor håndboldkvinderne kom ind i samme tid som fødselaren Frederik. Mette og Rikke er stadig ikke for stolte af deres rodede værelse, som ved OL blev inspiceret af regentparret. Frederik ville nok have været ligeglad, men for prins Henrik var det lidt af en mundfuld, at værelseskammeraterne Mette og Rikke boede i det, men roligt kunne kalde en håbløs rodebutik. - Prins Henrik plejede ellers ikke at tage det så tungt, men denne gang var det dronning Margrethe, som var mest forstående. Løbet i dag. Fedt, fedt. Også at mødes med hinanden. Det gør vi ikke ret tit længere. Det er så nemt at have det sjovt sammen, siger de. (ijn) Foto: Michael Bager

Atleter med mod på mere kongelig folkebevægelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Daniel mistede højre ben i en trampolinulykke - nu løber han sprint og er vild med mere Royal Run

Hvis man spurgte de deltagende Royal Run-atleter, om de havde lyst til at stille op igen i et nyt løb, så falder svaret øjeblikkeligt. Ja, hvornår.

Holdningen er kendetegnende for de cirka fyrre top sportsfolk - med eller uden handicap, som stillede op i Royal Run. Det var veteraner og nuværende elite-atleter, og de er klar til at kaste deres stjernestøv over en kongelig løbeoplevelse. Om det er til kronprins Frederiks 55 års fødselsdag eller tidligere, så er de klar til at trække i sportstøjet og give den en skalle.

- Kronprinsen er utroligt opmærksom ikke blot på de største ro- og håndboldstjerner, han har også haft møder med para-atleterne. Han er en utrolig effektiv støtte, og han har været der, både når det er gået skidt, eller når der er kommet medaljer, lyder vurderingen.

Atleter med mod på mere kongelig folkebevægelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce