Nonprofitorganisationen Game inviteret til street dance i Volsmose og gadefodbold ved Solbakken.

Nonprofitorganisationen Game inviterer nu børn og unge i Odense til gadefodbold og street dance på asfalten ved Solbakken nær Risingskolen og Bauhaus samt ved Vollsmose Torvet. En stribe unge frivillige står bag tilbuddet om gadefodbold om onsdagen på Risingbanen og street dance søndag eftermiddag i Vollsmose, og asfalten kalder på alle unge mellem 8 og 16 år, som vil få tips og tricks af de frivillige playmakere.

Det er gratis at deltage i træningerne for alle børn og unge, og man behøver ikke at have gået til gadefodbold eller street dance før.

Playmakerne fra Game har brugt foråret på at uddanne og øve sig, så de kan gøre træningen god, og de sørger for, at alle kan opleve fællesskabet omkring fodbold og street dance.

Organisationen Game har kontor i København og driver ugentlige træninger i 32 udsatte boligområder rundt i hele landet samt i gadeidrætshuse i København og Esbjerg. Målet er at sænke tærsklen til idræt, så flere børn og unge kan være med.

Til hver såkaldt game-zone er der knyttet et team af frivillige playmakere. Playmakere er unge, lokale frivillige mellem 16 og 25 år, der afholder ugentlige træninger og andre fede aktiviteter i boligområdet. Game Playmakere er rollemodeller i udsatte boligområder og er en vigtig del af de sociale forandringer, som Game arbejder for.

Game arbejder desuden med unge i Libanon. 

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark. Skriver nyheder og står for avisens mad- og vinsider. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Tidligere formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.