Asfalt skubbes i Overgade

Projektchef Stig Langsager kommer de handlende i møde og skubber asfalteringen af Overgade til efter efterårsferien. Arkivfoto: Robert Wengler

Asfalt skubbes i Overgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra gade til by-projekt imødekommer erhvervsdrivendes ønsker og flytter asfalteringen af gaden til mandag efter ferien.

Asfalteringen af Overgade skulle have været i gang i sidste uge - alt før efterårsferien - men af hensyn til de handlende er asfaltarbejdet skubbet til dagen efter, mandag 22. oktober. Det skriver projektchef Stig Langsager fra Fra gade til by-projektet i et brev til bydelens beboere. Her i står også, at Overgade er lukket for motortrafik, mens arbejdet står på, og at arbejdet begynder ved byggepladshegnet i den vestlige ende af gaden. Det betyder, at man stadig kan få varer ind med lastbil via Nedergade og ud af Overgade indtil klokken 9 den 22. oktober. Efter klokken 9 ikke vil være muligt for lastbiler at køre i området.

Klokken 9 ophæves ensretningen i Nedergade, så personbiler og almindelige varevogne kan køre ind i området via Nedergade og ud igen samme vej. Samme aftenen genindføres ensretningen i Nedergade igen.

Stig Langsager beklager, at det desværre ikke er muligt at lægge asfalt på en søndag, da asfaltværkerne har lukket i weekenden, men han lover, at der kun asfalteres på selve kørevejen - ikke på fortov, cykelsti eller i p-båse. Asfalten fjernes igen i 2020.

Asfalt skubbes i Overgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce