Arrangør forventer udsolgt til Tinderbox

Tinderbox har solgt 96 procent af partoutbilletterne, og pressechef John Fogde forventer fuldt hus - det vil sige 45.000 mennesker på pladsen. Arkivfoto: Axel Schütt

Arrangør forventer udsolgt til Tinderbox

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er plads til 45.000 på Tinderbox i år, og pressechef John Fogde forventer fuldt hus. På nuværende tidspunkt er 96 procent af partoutbilletterne solgt - torsdag er udsolgt.

Tinderbox kan endnu ikke melde alt udsolgt, men det er tæt på.

96 procent af partoutbilletterne er solgt, og torsdag er udsolgt - ikke mindst på grund af Depeche Mode, der ikke tidligere har spillet på en dansk festival.

Fredag og lørdag er der henholdsvis 12 og 6 procent af endagsbilletterne tilbage. Fredag er hovednavnene Wiz Khalifa, Alanis Morissette, Kygo og Dizzy Mizz Lizzy, mens lørdagens største udenlandske navne er Editors, Madness, Tiësto og Jack White.

Pressechef for Tinderbox John Fogde ønsker ikke at sige noget om, præcis hvor mange billetter, der er tilbage, men oplyser, at man forventer, der bliver udsolgt.

- Vi fortæller ikke noget om, hvor mange billetter vi sælger, men vores samlede kapacitet i år er 45.000. Det er altså antal gæster, frivillige, musikere og journalister med flere, siger han.

Kapaciteten er øget i forhold til sidste år, fordi Magicbox-området er ændret, og et nyt område - Moonshine - er kommet til. Moonshine kommer til at ligge inde i Tusindårsskoven bag Rød Scene og er tænkt som en lille oase med god mad, hyggelig stemning, øl og cocktails.

Indtil videre bliver programmet præcist som annonceret, da der ikke er indløbet nogen afbud:

- Det er altid en stress faktor, jo tættere man kommer på festivalen, men som det ser ud nu, får vi mulighed for at præsentere samtlige navne på plakaten, siger John Fogde.

Arrangør forventer udsolgt til Tinderbox

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce