Torsdagsklubben Twisted forsøger at provokere påny.

Listen med vilde fester bliver længere og længere hos pop up-klubben Twisted, der hver torsdag omdanner lureklubben Voyeur på Lille Gråbrødrestræde i Odense til en temafest.

Der har været pythonslanger med indenfor. Der var været bodypaintede piger i bur. Der er blevet delt "sjove piller" ud til gæsterne i form af druesukkerpiller. Gæster er blevet (falsk) viet, (rigtig) tatoveret, og der er hyret folk til at spille pensionister og eventyrsfigurer til en H.C. Andersen-fest.

Og i morgen torsdag tester Twisted påny grænserne for, hvad man som natteklub kan gøre, når de åbner dørene for en fest med mellemøstligt tema under navnet "Middle Eastern Promises".

Ikke en rigtig måde at leve på

To eventpiger er blevet hyret til at gå rundt i klubben iført tørklæde og servere shots til gæsterne. Det afslører ejer Amin Safari over for Fyens.dk.

Klubben gør det mest af alt for at lave en provokerende aften i Twisted-regi. Men den gør det også for at lave et statement, fortæller Amin Safari. Han fik ideen til festen, da han for et par uger siden så en kvinde i burka, der gik med hovedet nede og ikke virkede afslappet.

- Jeg blev decideret sur, for det skal være et valg, man tager. At bære tørklæde er en utrolig smuk ting, men det smukke ryger i vasken, når man inderst inde ikke vil bære det, siger han.

- Det er ikke en rigtig måde at leve på. Det skal være af lyst og ikke af tvang, pointerer han.

Der er adgang for folk over 18 år, og dørene åbner klokken 22.

TWISTED - MINI FESTIVAL - 28/29. MAJ.

Vi er først lige kommet os efter to vilde afslutningsfester i sidste uge.. Tak til alle jer der kom forbi og festede med os!!Vi havde et kamerahold på besøg begge dage og har fået lavet en lille aftermovie ud af det.. Se om i kan spotte jer selv! ;) Vi glæder os til at komme i gang igen til August! Odense, af hjertet tak! //Nicolai & Amin.

Posted by Twisted on 2. juni 2014
  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.

Mere om emnet

Se alle
Ny provo-klub vil elskes og hades

Ny provo-klub vil elskes og hades

13
Natklubben Voyeur lukker

Natklubben Voyeur lukker

1
Forny jer eller dø: Nye klubber dukker op

Forny jer eller dø: Nye klubber dukker op