YouSee skal fremover levere tv-signalerne, og det betyder, at foreningen kan give mere indhold til en lavere pris

Dyrup/Sanderum: Med udsigten til at give Dyrup Sanderum Antenneforenings 4400 medlemmer mere tv-indhold til en lavere pris, har bestyrelsen besluttet at skifte leverandør af tv-kanaler.

- Med skiftet bliver det YouSee, der fra 31. marts 2016 kommer til at levere tv-signaler i vores kabelnet. Der vil fortsat være tre pakker som hidtil, men vi tilføjer nye services som gør der nemmere at opnå netop den sammensætning af kanaler mange ønsker og samtidig tilføjes den mobilitet, man må sige nærmest er nødvendig i dag, understreger formanden for Dyrup Sanderum Antenneforening, Henrik Lindholm, i en pressemeddelelse.

Alle medlemmer får mulighed for at tilkøbe yderligere tv-kanaler enkeltvis, så man f.eks. kan købe TV 2 Sport i tillæg til Grundpakken. De medlemmer, der vælger Mellem- eller Fuldpakken, får desuden en mulighed for at "blande selv". Der kan være kanaler i pakken, som den enkelte måske ikke ser så tit.

- Nu får medlemmerne en chance for i endnu højere grad at sammensætte præcis den pakke, som den enkelte ønsker.

- 31 kanaler i Fuldpakken kan skiftes ud hver måned og erstattes af andre. Mellem- og Fuldpakken bliver henholdsvis 228 og 744 kroner billigere om året, forklarer Henrik Lindholm.

Kanaler på farten

Som en af de store gevinster får alle medlemmer af Dyrup Sanderum Antenneforening nu mulighed for at tage deres tv-programmer med på farten. Med i aftalen med YouSee er nemlig web-tv både ude og hjemme.

- Alle med en smartphone eller en tablet kan tage deres tv-programmer med på ferie i sommerhuset eller i campingvognen. Det eneste, der kræves for at se web-tv, er en internetopkobling, så kan vi se tv-programmerne, også når vi ikke er hjemme. Vores vigtigste mission er at levere et moderne tv- og bredbåndsprodukt, der matcher vores medlemmers behov.

- I dag udvælger vi selv, hvad vi vil se og streamer det, når det passer os på både smartphone, tablet og pc, siger Henrik Lindholm.

Læs mere på dsa-net.dk.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.