Annis gamle bordel solgt igen

Bordellet i herskabslejligheden på 1. salen i den blå ejendom er nu solgt igen. Da Anni Fønsby stod bag stedet var det ubetinget det bordle i provinsen, der gik bedst og tjente flest penge til Anni og hendes veninde.
Foto: Michael Bager/Fynske Medier

Annis gamle bordel solgt igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anni Fønsbys guldæg på Albanigade er solgt igen. Der drives stadig bordel

Bordellet 'Odensemodellerne' på Albanigade 13 i Odense, hvor Anni Fønsby og hendes veninde over en fireårig periode tjente tæt på tre millioner kroner, har igen skiftet ejer.

Allerede da rufferisagen mod Anni Fønsby kørte i Byretten sidste år, havde nye ejere overtaget bordellet, der ligger få meter fra Odense Domhus.

Og nu er Annis Fønsbys gamle bordel åbenbart blevet solgt igen, skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge den nye hjemmeside har stedet nu taget navneforandring til vippigerne.dk , og her har man forsøgt at sikre sig mod nok en gang at komme i politiets søgelys.

Af hjemmesiden fremgår det i hvert fald, at stedet er for selvstændige kvinder, der indgår i et fællesskab. Og altså ikke den forretningsform som i Anni Fønsby-tiden, hvor der blev opsat en boks på stedet, som de kvinder, der arbejdede på stedte, skulle lægge penge til ejerne.

Ankesagen med Anni Fønsby i landsretten kører i øvrigt videre hele denne uge og først i næste uge ventes der at falde en afgørelse. Sidste retsdag er den 1. juni.
Læs mere i Fyens Stiftstidende.

Annis gamle bordel solgt igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce