Anna Maria Olsen mistede lysten til at være læge

Anna Maria Olsen bruger blandt andet billeder af heste i sin behandling der foregår i Vestergade 90. Foto: Hasse Frimodt

Anna Maria Olsen mistede lysten til at være læge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Natur og heste skal være med til at få klienterne til at åbne op i forbindelse med samtaleterapi

Stald & Klinik A.Mol
Stald & Klinik A.Mol

Indehaver: Anna Maria Olsen

Vestergade 90

Åbent: Tirsdag kl. 10-17 samt onsdag og torsdag kl. 10-16

Facebook: Anna Maria Olsen - Sjæle Læge

Hjemmesiden: www.stald-amol.dk

Solgte sin lægeklinik

- I sommeren 2015 solgte Anna Maria Olsen sin lægeklinik og påbegyndte en to-årig uddannelse til hesteassisteret terapeut ved Truels Vallø Bisgaard. Anna Maria Olsen er uddannet læge og arbejdede i 11 år som læge, heraf de fem år som praktiserende læge med klinik i Lottrups Gård, Odense.

- Jeg var blevet så træt af arbejdet som læge. Jeg følte ikke, jeg kunne give mine patienter den rette behandling og følte derfor ikke glæde ved arbejdet som læge. Jeg kunne ikke stå inde for mit arbejde længere, da det som sundhedssystemet lægger mest vægt på er, at fejler patienten noget så giv dem en pille. Eller jeg kunne sende folk i behandling hos psykologer, selvom jeg vidste, at hvis jeg måtte så kunne jeg meget bedre hjælpe min patient via egen samtaleterapi. Så jeg besluttede mig for at stoppe som læge og slå mig ned som alternativ behandler med helende kontakt, såkaldt natur- og hesteassisteret terapi, klarsynet livsrådgivning, klang & healing samt Energy Flow Healing, siger Anna Maria Olsen.

Anna forklarer, at hendes talent er, at hun kan spotte og afkode angstmønstre, fordi angst har været så stor en del af hendes eget liv, gennem 30 år.

Hjælp til sensitive mennesker

Hun har i Vestergade 90 åbnet klinikken Stald & Klinik A.Mol.- Stald & Klinik A.Mol er en virksomhed, hvor jeg hjælper sensitive mennesker med at skabe balance i deres liv med indre ro, glæde og harmoni, ved brug af helende kontakt, klangmassage og livsrådgivning krydret med min lægefaglighed og spiritualitet, siger Anna Maria Olsen.

Samtaleterapi

- Det har gjort mig følsom overfor andre menneskers følelser og behov, og kombineret med at jeg er god til at lytte, gribe det essentielle og "følge til dørs", har jeg udviklet mig til at være en klarsynet livsrådgiver og terapeut med stor indsigt i stress, angst og PTSD, idet jeg har oplevet disse tilstande på min egen krop, siger Anna Maria Olsen.

På hendes gård lidt udenfor Odense tilbyder hun samtaleterapi i naturen og ude blandt heste.

- Hestene er med til at sætte gang i den terapeutiske samtale. Når jeg står på en mark med klienten og vi kigger på hestene, sker der en reaktion ud fra det, hestene gør. F.eks kan det være at en hest står alene langt væk fra flokken. Det kan påvirke min klient, fordi vedkommende måske selv føler sig udenfor. Og på den måde kommer samtalen i gang på det område. Men jeg kan jo ikke have heste rendende her i klinikken, så jeg medbringer kort af hestene i forskellige situationer, som på den måde bliver en del af mit tilbud om samtaleterapi, siger Anna Maria Olsen.

Energy flow healing

Ud over samtaleterapi tilbyder Anna Maria Olsen også Energy Flow Healing.

- Energy Flow Healing er perfekt til dig, der er træt af altid at skulle stå til rådighed for andre, og oplever at glemme sig selv. Det er til dig, der glemmer at give dig selv den omsorg og kærlighed, du så venligt giver ud af til alle andre. Det er også til dig, der altid er den, der sørger for at mennesker omkring dig har det godt. Og til dig, der føler, at du ikke lever op til dine egne eller andres forventninger til dig og mærker symptomer på stress i form af manglende energi og overskud, søvnproblemer, hovedpine, ledsmerter, hukommelsesproblemer og rastløshed, siger Anna Maria Olsen.

Klarsynet livsrådgivning

Anna Maria Olsen tilbyder også Klarsynet Livsrådgivning.

- Klarsynet Livsrådgivining er til dig, der føler, du står i stampe, eller føler dig som en flue i en flaske. Du kan mærke, at du ønsker noget andet - en forandring - men ikke rigtig kan komme videre uden hjælp, siger Anna Maria Olsen.

Anna Maria Olsen mistede lysten til at være læge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce