Anmeldelserne vælter ind: Stribevis af indbrud i Odense

Lav en aftale med din nabo, hvis du tager på ferie og lad gerne dit hjem se beboeligt ud. Indbrudstyvene har travlt lige nu i Odense. Genrefoto

Anmeldelserne vælter ind: Stribevis af indbrud i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrudstyvene holder ikke ferie. Fyns Politi har fået 13 anmeldelser om indbrud i private hjem de seneste dage.

Det er let at se om postkassen er tømt, der holder en bil i indkørslen eller om der i det hele taget er nogen aktivitet i et hjem. Måske derfor har byens indbrudstyve det altid lidt lettere i sommerperioden, når en del af byen er taget på ferie. Og de har i hvert fald haft travlt, hvis man kigger på antallet af anmeldelser om indbrud i privat beboelse i Odense i den forgangne weekend samt mandag. 13 anmeldelser er det blevet til, hvis man oven i købet skræller andre typer indbrud på skoler, i virksomheder og biler fra.

Og der er desværre ikke noget der tyder på at tyvene kun opererer i et område. For anmeldelserne kommer fra hele byen.

På Pilebakken i Odense S, brød en tyv ind natten til fredag ved at knuse en rude i en terrassedør. Her aktiverede tyven dog en alarm, så det er uklart hvorvidt der er stjålet noget, da tyven kun nåede at gennemrode en stue og et køkken. På Bladstrupvej i Odense N brugte en tyv fredag formiddag på at gennemrode et hus og bl.a. stjæle smykker. Hvordan tyven kom ind er uklart. På Primulavej i centrum kom ejerne af et hus fredag eftermiddag hjem til et vindue i et værelse, der var brækket op. Hele huset var gennemrodet og tyven havde i hvert fald taget spiritus med sig, da vedkommende var gået ud gennem hoveddøren.

I Åløkkehaven ligeledes i centrum kunne ejerne af et hus ånde lettet op, da det blev ved et indbrudsforsøg. Måske fordi tyven blev forstyrret. Det gjorde tyven til gengæld ikke, da vedkommende brød ind i en lejlighed i det helt nye kvarter på den lukkede TBT-gade, Carl Nielsens Kvarter. Her brød tyven en dør op til en terrasse, gennemrodede lejligheden og stjal en computer. Det var fredag eftermiddag ved 16-tiden. I Bøgeparken i Vollsmose gik det også ud over en lejlighed, da en ukendt indbrudstyv fredag aften omkring klokken 22.30 sparkede en dør ind og stjal en taske.

Hvornår en indbrudstyv brød ind i to huse på Eranthisvej i centrum er til gengæld mere usikkert. Det kan være sket mellem fredag morgen og søndag middag. I det ene hus brød tyven et vindue op og stjal en computer. I det andet er det uklart om der er stjålet noget. Mellem fredag aften klokken 18 og søndag klokken 22.10 brød nogen en bagdør op til et hus på Munkemaen i Odense N. Hele huset blev gennemrodet, og det er uklart om der er stjålet noget. Og på Holmstrupvej i Odense SV kommer nogle husejere nok hjem til en kedelig overraskelse. For her så en kvindelig hundelufter søndag kort før midnat et vindue blive brudt op til et hus. Hun ringede til politiet med det samme, men det førte ikke til nogen anholdelse.

Men dermed var det ikke slut med anmeldelser fra weekenden. Mandag indløb de fortsat, viser Fyns Politis døgnrapport.

Fra Ugletoften i Odense S kom der en anmeldelse om, at nogen var brudt ind gennem en terrassedør mellem klokken 22 søndag og 16.00 mandag. Om der er stjålet noget er ikke gjort op. Og mandag kom der også en anmeldelse om et indbrud i et kælderrum til en lejlighed på Højstrupvej. Her havde tyven stjålet en del tøj, samt en anmeldelse fra Sanderumvej i Odense SV, hvor en tyv havde knust et vindue med et haveredskab, men formentlig ikke havde nået at være inde.

Anmeldelserne vælter ind: Stribevis af indbrud i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce