Anker fodslæbende - igen


Anker fodslæbende - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KANALFORBINDELSEN: Anker Boye må have en dårlig hukommelse, når han mener at amtet forsinkede kanalforbindelsen. I perioden 2002 til 2006, hvor jeg var medlem af Fyns Amtsråds økonomiudvalg, var det Amtet som skubbede på, og Odense Kommune, som var fodslæbende.

Da jeg i maj 2004 påpegede, at amtets nedlæggelse gav risiko for at kanalforbindelsen ikke blev gennemført, var der ingen grænser for den daværende Borgmester Anker Boyes forsikringer om, at det kunne kommunen sagtens klare selv.

Strukturreformen, som Anker Boye har været stor fortaler for, medførte, at der ikke længere er et regionalt niveau med ansvar for det overordnede vejsystem. Amternes anlægsbudget blev fordelt jævnt til alle kommuner, og er dermed forsvundet ned i Odense Kommunes samlede anlægsbudget. Det er derfor ynkeligt at høre på, at amtet er ansvarligt for at Anker Boyes afdeling tidligst kan levere kanalforbindelsen i 2014.

Selv om kasketterne er anderledes fordelt, så spilles hovedrollerne af de samme og med samme indhold. For fem år siden var det amtet, med Jan Boye i spidsen, der pressede på og Odense med Anker Boye, der var fodslæbende. Nu er det de borgerlige partier i Odense byråd med Jan Boye i spidsen, der presser på, og Socialdemokraterne med Anker Boye i spidsen, der er fodslæbende.

Odense har behov for kanalforbindelsen. Det kan kun gå for langsomt.

Kristian Grønbæk Andersen, Møllevej 11, Skt Klemens, 5260 Odense S, Tidligere viceamtsborgmester (Radikale venstre)

Anker fodslæbende - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce