Man siger, at det mest travle folkefærd er pensionister, og måske er der noget om snakken. Telefonen har i hvert fald ringet med mange tilbud til Odenses forhenværende, socialdemokratiske borgmester Anker Boye.

- Og da man fra Skøde Ejendomme ville nedsætte en bestyrelse til at tage sig af arbejdet med den ny bydel, Gartnerbyen på den forhenværende Gasa-grund ud til jernbanen i Bolbro, sagde jeg ja. Det lød spændende, og det er det også, siger Anker Boye.

Første officielle opgave for den ny bestyrelse bliver i dag, mandag 26. februar, hvor der er første spadestik, og hvor den tidligere borgmester kommer til at stå på den ene side af spaden - og den ny, partifællen Peter Rahbæk Juel, på den anden.

- Det bliver sjovt, siger Anker Boye, der erkender, at han glæder sig over på denne måde stadig at være lidt med i gamet.

- Jeg har fået flere tilbud, men jeg sagde til mig selv, at jeg lige skulle tage det roligt frem for at sige ja til det hele. Jeg skulle først lige tænke over, hvad jeg egentlig havde lyst til at være en del af, siger han.

  • Michael Bager

    Af:

    Uddannet journalist fra DjH, ansat på Fyens Stiftstidende siden 1997 og senest tilknyttet Kultur- og Odense-redaktionen.

Mere om emnet

Se alle
6
Ny bydel på vej: Første spadestik skyder stor byomdannelse i gang

Ny bydel på vej: Første spadestik skyder stor byomdannelse i gang