Anker Boye: Den lukkede firkant skal blødes op

Anker Boye fik hjælp til gravearbejdet af både Søren Damgaard og 11-årige Sebastian Abildgaard Larsen, da der lørdag blevet taget første spadestik til et omfattende anlægsprojekt i Vollsmose, der i højere grad skal bindes sammen med resten af byen. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Anker Boye: Den lukkede firkant skal blødes op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forventningerne er store hos Anker Boye (S), næstformand i By- og Kulturudvalget, for det store anlægsprojekt i Vollsmose skiller sig markant ud fra andre indsatser i området, mener han.

Der er blevet brugt mange milioner på projekter i Vollsmose gennem tiden. Hvordan skal projekt Fremtidens Vollsmose gøre en forskel?

- Det her er en mere fysisk udvikling og indsats end så meget af det andet arbejde, der er blevet gjort med blandede resultater. Vi må se i øjnene, at Vollsmose af mange opleves som en lukket firkant både indefra og udefra, og det skal der blødes op på. Vollsmose skal byde sig til og ind i området. Ja, det koster penge, men mange af dem er beboernes egen opsparing gennem Landsbyggefonden. Og syv ud af ni boligafdelinger i Vollsmose har sagt ja til projektet.

I den seneste debat om projektet i byrådssalen undlod Venstre at stemme og understregede, at Vollsmose ikke har brug for mere asfalt. Har de ikke ret?

- Det er afgørende at være opmærksom på, at gode infrastrukturer er nøglen til vækst og udvikling. Og så skal vi stå ved det, vi beslutter. Tingene skal ikke være til evig diskussion (i forbindelse med budgetforlig har Venstre tidligere stemt for projektet, red.).

Men hvordan skal nye veje og stisystemer gøre så stor en forskel for Vollsmose?

- Fordi det skaber sammenhæng mellem bydelen og resten af Odense. Personligt glæder jeg mig til Bauhaus-krydset, hvor Risingsvej forlænges ind i Vollsmose. Det er hovedgrebet i planen, for den vej vil mange mennesker komme til at bruge transportmæssigt i stedet for Åsumvej, og så kan man blive fristet af alt det grønne og rekreative i området. Det er også den vej ind gennem Vollsmose, der forberedes til letbanens etape to, som vil bringe endnu flere mennesker til Vollsmose.

Anker Boye: Den lukkede firkant skal blødes op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce