Anholdt i stjålet bil: Ryk direkte i fængsel

To 21-årige mænd fra det nordøstlige Odense var blevet væk fra deres afsoning og var derfor efterlyst af politiet. Pludselig dukkede de op i en stjålet Audi på Kertemindevej i Odense, anholdt og sendt direkte i fængsel. Foto: Scanpix

Anholdt i stjålet bil: Ryk direkte i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To unge mænd blev tilfældigt standset i en bil, som ikke var deres. De var udeblevet fra afsoning, så nu er de på vej til et fængsel.

Ryk direkte i fængsel. Kortet husker mange fra Matador-spillet, når man landede på feltet "Prøv lykken" eller når man var uheldig at lande på feltet mellem Østergade og Amagertorv, men det var næppe dét, der var i tankerne hos to 21-årige mænd, da de onsdag eftermiddag blev anholdt.

Og tre kast med terningerne, en bøde på 4000 kroner eller et lykkekort som i Matadorspillet får dem næppe på fri fod lige med det samme.

Sammen med en 20-årig mand kom de ved 13-tiden kørende i en stjålet Audi-personbil på Kertemindevej omkring krydset til Ejbygade. En politipatrulje fattede mistanke til bilen og fik den standset og ransaget, og undersøgt de tre passagerer, mens mange tilfældigt forbipasserende borgere så til.

Hurtigt viste det sig, at de to 21-årige mand var efterlyst, fordi de var udeblevet fra afsoning for en dom, de tidligere har modtaget ved retten. De blev anholdt på stedet og må nu - med Matador-spillet i tankerne - rykke direkte i fængsel.

Den tredje mand på 20 år blev løsladt efter afhøring på politigården, og alle tre, som stammer fra det nordøstlige Odense, er nu sigtet for det, der hedder brugstyveri af køretøj.

Flittige Matadorspillere vil selvfølgelig vide, at feltet for fængslet ligger mellem Frederiksberg Allé og Allégade, mens feltet for at blive anholdt og tvunget til at rykke i fængsel ligger mellem Amagertorv og Østergade. Medmindre man er uheldig at tage et lykkekort i midten, som sender én direkte bag tremmer.

Anholdt i stjålet bil: Ryk direkte i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce