De næste fire uger skal en 37-årig mand tilbringe bag lås og slå. Han har ifølge Fyns Politi været en ivrig ubuden gæst hos husejere i Odense og Otterup.

Hvis man vil begå indbrud og ikke opdages, skal man ikke efterlade åbenlyse spor på gerningsstedet. Den lektie har en 37-årig mand fra Fyn formentlig lært.

Onsdag blev han anholdt i sit hjem og sigtet for en stribe indbrud i Odense og Otterup. Politiet havde ifølge anklager Susan L. Nielsen fundet frem til manden ved at undersøge en taske, som var blevet efterladt i et af de indbrudsramte huse.

I tasken fandt politiet mandens adresse.

Torsdag middag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense, og her erkendte han seks af de syv indbrud og forsøg på indbrud, som politiet foreløbig sigter ham for. Det oplyser anklager Susan L. Nielsen.

Politiet har manden mistænkt for at stå bag yderligere et par indbrud - alle er de begået i perioden fra december sidste år frem til marts.

Retten fængslede manden i fire uger med den begrundelse, at der er grund til at frygte, at han ellers vil fortsætte med at begå indbrud. Manden accepterede fængslingen.

  • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

    Af:

    Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent