André glæder sig


André glæder sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af John Borgkilde

jbo@fyens.dk

- Hvad får du tid til at gå med?

- Lige nu nyder jeg familien og udsigten ud over Silkeborg-søerne, lyder det tilfreds fra André Lundemann, sanger og skuespiller.

Han er på camping-miniferie med hustruen Anne Mette og børnene Emma på tre og Astrid på et.

- Spiller du stadig revy?

- Ja da. På Skærven i Nyborg sammen med Bertel Abildgaard. Det en pæn succes. Vi skulle være sluttet på lørdag, men da det er gået så godt, spiller vi en ekstra forestilling lørdag den 24. juli.

- Du lyder meget tilfreds?

- Det kan jeg kun være, når der er bud efter mig - og det fungerer. Vi er lige blevet enige om, at revyen, den første af slagsen på Skærven, er gået så godt, at vi fortsætter til næste år.

- Og hvad så med musikken?

- Den swinger deruda'', siger crooneren André Lundemann, der i aften er solist i det 25 mand store, velspillende Tip Toe Big Band i Kongens Have - hvor også Søren Sko med band er på programmet.

- Det er med en forrygende blæsergruppe. Et fremragende big band med Torben Sminge som dirigent. Hyggelige og fantastisk dygtige musikere, som Fyn skal være meget stolte over.

- Hvor har du jazzinteressen fra?

- Den kommer fra min mor, Gitte. Hun har altid været helt vild med jazzens store mestre. Fra Errol Garner til Armstrong - og Sinatra, og det er jo især ham, jeg er dybt inspireret af.

- Hvad synger du i Kongens Have?

- Uha, mange ting, men det meste af det er Frank Sinatra og Nat King Cole-repertoire. Materiale med feeling, som nok skal få publikum til at vippe med fødderne - uanset vejret.

-Hvad så med teatret?

- Det er der jo hele tiden. I hele september skal jeg til Aalborg og spille "Tribunehelten" på Jomfru Ane Teatret - et stykke, jeg tidligere har spillet i Aarhus.

- Og så er der jo foreningerne. Der noget at lave hele tiden, fortæller André Lundemann fra campingidyllen.

André glæder sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce