Den 48-årige Peter Naamansen blev onsdag formiddag dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling på ubestemt tid. I juni 2015 blev en 24-årig kvinde et tilfældigt offer for hans sindssygdom.

Helt som ventet er den 48-årige gymnasielærer Peter Naamansen fra Odense onsdag formiddag blevet dømt til anbringelse på en lukket psykiatrisk afdeling på ubestemt tid.

Peter Naamansen stak med talrige knivstik den 24-årige farmaceutstuderende Mette Marie Tang fra Als ihjel i en baggård til Klostervej i det indre Odense den 23. juni kort efter klokken 11.

Det gjorde han med en sjælden set bestialskhed, og et stik i hjertet var det afgørende for dødsårsagen. Dertil fik hun skåret halsen over.

Lige siden grundlovsforhøret dagen efter drabet, hvor han bæltefikseret blev ført frem i retten, har Peter Naamansen erkendt at have dræbt Mette Marie Tang.

Han har hele tiden forklaret, at han i lang tid havde følt sig chikaneret af alt og alle, og derfor var Mette Marie Tang et helt tilfældigt offer for ham. Han mente, hun stod i ledtog med hans chef.

Peter Naamansen og Mette Marie Tang boede i samme ejendom på Klostervej, men de havde tilsyneladende aldrig mødt hinanden før. Han tog en fileteringskniv fra sin køkkenskuffe, gik ned i baggården og stak hende ihjel.

Manden modtog sin dom. Det var en enig domsmandsret, som dømte Peter Naamansen.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør

Mere om emnet

Se alle
1
Drabsmand i retten: Troede dræbt kvinde stod i ledtog med hans chef

Drabsmand i retten: Troede dræbt kvinde stod i ledtog med hans chef

Lægeundersøgelse: Sindssyg drabsmand

Fynsk drabsmand for retten: - Hun skulle bare dø

Fynsk drabsmand for retten: - Hun skulle bare dø