En håndgranat på Østre Stationsvej i Odense blev kl. 21.10 tirsdag aften sprængt i luften. Alle afspærringer er ophævet
I den grønne busk klods op af både Østre Stationsvej og for enden af Hans Tausens Gade lå den håndgranat, der tirsdag aften blev sprængt i stykker af ammunitionsryddere. Hele situationen gav trafikale problemer i centrum af Odense.

Stiftstidende var blot 20 meter fra granaten, inden politiet valgte at afspærre området fra Fjordsgade og hele vejen ned til den gamle banegård på Østre Stationsvej. Folk i området blev desuden bedt om at holde vinduerne lukkede, imens sprængingen stod på.

Inden da nåede tre mænd væk fra Ydes Hotel, og da der ikke var nogen betjente i nærheden måtte de selv stoppe et par cyklister der ellers ville ud på Østre Stationsvej.

- Det må I ikke. Politiet siger der ligger en granat lige henne i den der busk, sagde de, og pegede ned for enden af gaden.

Afspærringen af Østre Stationsvej gav i øvrigt hurtigt trafikale problemer og de mange gæster der ventede på et komme ind på Odense Teaters store scene her til aften fik sig en ekstra forestilling, da en politihjemmeværnsmand viste prøver på sin kunnen udi at dirigere trafik i krydset Jernbanegade og Vindegade.

Også i krydset Klostervej og Vindegade dirigerede politiet trafikken og blæste på den normale lysregulering.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Legetøjsvåben narrer politi

Legetøjsvåben narrer politi

Granat var en fuser

Granat var en fuser

Østre Stationsvej afspærret på grund af håndgranat

Østre Stationsvej afspærret på grund af håndgranat