Alle vil høre kendt psykolog

Foredrag med Svend Brinkmann blev lynhurtigt udsolgt og flytter nu til større rammer.

Alle vil høre kendt psykolog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag med Svend Brinkmann flyttes fra Magasinet til koncerthuset

Der er næsten to måneder til, men der er allerede udsolgt. FOF Odense-Fredericia-Middelfart er blevet bestormet af folk, der vil høre psykologen Svend Brinkmann holde foredrag med afsæt i sin meget omtalte bog "Stå fast".

Foredraget, der skulle have været holdt i Magasinet i Odense mandag den 14. marts, blev udsolgt lige efter nytår - så nu er hele arrangementet flyttet til den store sal i Odense Koncerthus.

Det betyder, at der bliver plads til 1000 tilhørere mod de 450, der kunne være i Magasinet.

Foredraget vil fortsat blive holdt mandag den 14. marts kl. 19.30-21.30.

Tidens udviklingstvang

Foredraget "Stå fast" tager afsæt i bogen af samme navn fra 2014, hvor Svend Brinkmann gør op med, hvad han kalder "tidens udviklingstvang".

Udviklingen af vore kompetencer og personlighed er blevet et krav i en accelererende kultur, hvor evig forandring efterhånden er det eneste permanente i vores liv, både inden for uddannelse, familie- og arbejdsliv.

I foredraget spørger Svend Brinkmann, om vi nu har nået grænserne for, hvor megen fleksibilitet og omstillings-parathed, mennesker kan klare.

Hvad er konsekvenserne for menneskelig integritet, loyalitet og pligtfølelse, når man konstant skal være i udvikling? Kan vi finde retning i tilværelsen ved konstant at kigge ind i os selv og "mærke efter"? Og hvilke alternativer findes for mennesker, der ikke hele tiden vil stræbe mod at "finde sig selv", men hellere vil stå fast i deres liv og affinde sig med sig selv?

Direkte besked

De 450, der allerede har købt billetter, og de 150 på ventelisten, får direkte besked om flytningen.

Ved flytningen sættes yderligere 400 billetter til salg, og de kan købes på www.fof-ofm.dk.

Alle vil høre kendt psykolog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce