Alle tilfredse med skole-løsning


Alle tilfredse med skole-løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PAARUP: Lærerne på drengens nye skole skal kende baggrunden for, at han skifter skole

PAARUP: Både hans egne forældre og forældre til de øvrige børn i 3. b på Paarup Skole var i går lettede over, at konflikten på skolen nu er løst, som omtalt på avisens forside.

Men den 10-årige hovedpersons egen reaktion var meget afdæmpet, da han fik at vide, at han skal starte på en anden skole efter sommerferien. Ifølge hans stedfar Peter Nielsen nøjedes drengen med et par nå'er, da han fik det at vide.

- Vi er lettede, men vi er samtidig meget spændte på, hvordan det nu skal gå på den nye skole, fordi nu skal det jo gå, siger Peter Nielsen.

Han fortæller, at han og drengens mor i går eftermiddag på et møde med den nye skole talte om, hvorvidt de efter sommerferien skal spille åbent ud over for de andre forældre og fortælle om baggrunden for skoleskiftet - eller om de skal holde lav profil.

- Det er et svært spørgsmål, som vi ikke har taget endelig stilling til. Vi vil lytte til gode råd, frem til skolen begynder i august, siger Peter Nielsen.

Ros til ledelsen

Han sender store roser til både ledelsen på Paarup Skole og kommunens skoleafdeling for deres håndtering af konflikten.

- I den her tid, som har været svær for os, har vi fået stor opbakning. De har fulgt os, rådet os og været meget opmærksomme på, at vores dreng får en god overgang fra den ene skole til den anden, siger Peter Nielsen.

Kommunens viceskolechef Kirsten Wandall fortæller, at der ikke er nogen opskrift på, hvordan man gør den slags.

- Men der er ingen tvivl om, at hans nye lærere skal kende forhistorien. Nogle vil indvende, at så stigmatiserer (brændemærker, red.) man barnet, men det vil være forkert at holde den viden tilbage. Det er kun et spørgsmål om, hvorvidt man bruger den positivt eller negativt, siger Kirsten Wandall.

John Tornquist, en af de aktionerende forældre, tror på en god fremtid for 3. b på Paarup Skole:

- Jeg er sikker på, at klassen vil stabilisere sig igen. Jeg tror ikke, at den her konflikt har skadet forholdet mellem børnene. De har jo haft det godt, både dem, der blev undervist hjemme og dem, der blev undervist i skolen.

Han håber, at sagen har givet stof til eftertanke hos politikere og skoleledere, så de en anden gang forstår situationens alvor tidligere.

- Det er synd for både vores børn og for de børn, der har problemerne, hvis det trækker så længe ud, før der bliver fundet en løsning, siger han.

Alle tilfredse med skole-løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce