Alle kan få et kongeligt ki(c)k


Alle kan få et kongeligt ki(c)k

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MARY & FREDERIK: Kys på byens balkon, vink på Munkerisvej, foto på Brandts og masser af nærkontakt
ODENSE: Hvis man vil se kronprinsparret "i levende live" og ikke bare på tv-skærm eller papir, så er der masser af fine muligheder for nærkontakt i dag. Den planlagte rute gennem Odense er ganske publikumsvenlig, og man behøver ikke være spidsborger for at kunne komme tæt på Mary & Frederik.

Det kræver blot et par gode råd her, avisens kort med klokkeslæt og så et nogenlunde præcist ur. For den royale visit er skruet sammen med stor akkuratesse, hvor minutter og sekunder tæller.

Stiftstidende prøvekørte den del af besøget, som hverken kræver invitation fra hoffet eller sikkerhedsgodkendelse fra efterretningstjenesten. Nogle steder ser ud til at kunne blive endog meget bedre end andre, og da det i går kom frem, at parret skal frem på rådhusets minibalkon, må Flakhaven afsløres som min topfavorit, hvis der skal vinkes med dannebrogsflag og plages om bryllupskys.

Flakhaven har tilmed den store fordel, at man med lidt helt kan få et glimt af de kongelige hele tre gange. Når de ankommer via gågaden, når de spadserer til H.C. Andersens Hus, og når de endelig i bil returnerer den modsatte vej ud ad Vestergade ned til Åfarten. Der er god plads i området, der emmer af Odense-historie, og skal man have det absolutte kongelige ki(c)k, må det være her.

Havnen og kongeskibet er et andet stensikkert sted at tiljuble kronprinsparret. Der er spærret af til den røde løber og i godt og vel hele fartøjets længde, men her skal man i land, udveksle håndtryk og stige ombord i den lokale Rolls Royce cabriolet.

Den kommer ud på en cirka 25 kilometer lang rute med kørsel på stier og gågader både i city og Vollsmose. Her gælder det om at lure de steder, hvor den kongelige kortege vil være tvunget til at køre langsomt.

Sejlturen på åen til Odense Zoo vil også give en frodig kulisse til kronprinsparrets besøg. Atter med masser af chancer for et kik.

Odense-besøget varer præcis et halvt døgn. Fra 10 formiddag til 22 aften, er Mary og Frederik i Odense.

Det sidste glimt af parret vil kunne nydes efter kl. 22.00, når "Dannebrog" kaster los og står ud af Odense Havn i fakkelskær fra kajen og ledsagende kajakker.

Alle kan få et kongeligt ki(c)k

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce