Alle blomster om bord på "Dannebrog"


Alle blomster om bord på "Dannebrog"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BLOMSTERHAV: Marys åbenhed og lyst til at komme tæt på folket, kommer bag på hof og sikkerhedsfolk
Kronprinsesse Mary over-ras-ker, hvor hun kommer frem.

I Odense afslørede Mary, hvordan hun på en charmerende måde mødte folket, gav hånd og modtog blom-ster fra tusinder af menne-sker - og den åbenhed er tilsyneladende kommet bag på hoffet og sikkerhedssystemet.

Allerede under de officielle besøg i Århus og Aalborg havde Kronprinsessen brugt så meget tid til at give håndtryk og modtage blomster, at det er uden sidestykke i kongehuset.

Mens det store presse-korps onsdag morgen blev briefet på rådhuset blev kon-torchef Hanne Lomholt ringet op fra hoffet, der bad om at rekvirere nogle "blomsterpiger", der skulle gå bagest i følget rundt i byen for at holde de blomster som Kronprinsessen fik på turen af beundrere.

Blomsterpiger

Derfor blev Borgmester- forvaltningens sekretærer Marlene Ditlevsen og Charlotte Toftegaard Knudsen i sidste øjeblik ansat som bagtrop.

Det fungerede perfekt.

Også i følget var der rangorden.

Når Mary havde favnen fyldt med blomster vendte hun sig om og gav dem til sin hofdame, lensgrevinde Victoria Bernstorff-Gyldensteen som så gav dem videre til Kronprinsens tro følgesvend, viceborgmester Niels Th. Nielsen - og først da fik "blomsterpigerne" blomsterne fra folket.

Hvad gjorde Kronprinsessen og Kronprinsen så med blomsterne?

De pyntede på skibet

- De tog alle blomster med ned til kongeskibet "Dannebrog", fortæller Katja Antabi fra kommunens informationstjeneste, der var stærkt involveret i besøget.

- Da jeg var på "Dannebrog" om aftenen kunne jeg se, at de fleste af skibets saloner var fyldt med blomsterne fra det fynske folk - og det var smukt, fortæller Katja Antabi.

Under besøget i Vollsmose fik kronprinsparret så mange blomster og gaver, at der blev rekvireret en stor taxa, der kørte det hele til havnen.

- Kronprinsessen har insisteret på, at de blomster og de gaver, hun får under besøgene, skal hun have med sig.

Alle blomster om bord på "Dannebrog"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce