Aggressiv biltyv i arresten


Aggressiv biltyv i arresten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: En 23-årig inkarneret biltyv fra Odense havde over for sin forsvarer truet med at springe ud af vinduet fra retslokalet, hvis han blev varetægtsfængslet.

Det blev han, men i stedet for at gøre alvor af sin trussel sparkede han hidsigt og aggressivt til stolene og til dørene på vej tilbage til arresten.

- Fuck jer, mand, råbte han højt i retten, inden han af to civilbetjente blev ført tilbage til sin celle.

Her får han lov til at sidde de næste fire uger, fordi retten mente, der ville være grund til, at den 23-årige på fri fod vil begå ny kriminalitet.

Den 23-årige er sigtet for en stribe af biltyverier, hvoraf det seneste fandt sted for et par dage siden og var årsagen til, at han blev anholdt og fremstillet i grundlovsforhør.

Biltyverierne fandt sted i oktober, november, februar og så forleden. I alle tilfælde brugte han samme fremgangsmåde, nemlig at brække plastickappen ved låsen af på bilerne og med en tang brække låsecylinderen af. Med en skruetrækker i tændingen har han fået motoren i gang.

Ville stikke af

I det seneste tilfælde prøvede han at stikke af fra politiet, men påkørte under flugten et stopskilt. Og så var den 23-åriges foreløbige biltyveri-karriere også stoppet.

I retten forklarede den 23-årige, at han nok skal tage sin straf for biltyverierne, men fordi han netop har fået sig en kæreste for første gang i lang tid, ville han ikke varetægtsfængsles.

Siden han blev løsladt i september i fjor efter endnu en dom for biltyverier, har han været i metadonbehandling efter at have været narkoman i mange år.

I retten optrådte han med sit lyse karseklippede hår med forvirrende og stærkt snøvlende forklaringer, som var svære at forstå.

Hans utilfredshed med dommer Jens Linds afgørelse var til gengæld ikke til at misforstå.

Samlet har den 23-årige over et års fængsel for biltyverier i 2001, 2002 og 2003.

Varetægtsfængslingen er kæret til landsretten.

Aggressiv biltyv i arresten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce