Afviser erstatning efter cykel-styrt


Afviser erstatning efter cykel-styrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

påstand: Forbremse defekt efter lapning af cykel - forretning afviser at have fejlet

SKIBHUS: For ikke at blive ramt af en bil, forsøgte Grethe Linde fra Marienlystvej i Odense at bremse kraftigt op ved at trække forbremsen.

- Men intet skete, og jeg faldt af cyklen.

- Den var netop blevet lappet, og hos Victors Cykler på Skibhusvej må de have pillet ved forbremsen, mener Grethe Linde.

Det afviser Jens Clemmensen, der sammen med sin søn driver cykelforretningen Victor.

- Det er helt hen i vejret. Komme her i forretningen og forlange en pels til 10.000 kroner erstattet, fordi man er faldet af cyklen. Det har vi intet med at gøre.

- Når en cykel lappes, piller man ikke ved bremserne. Vi tager slangen ud, finder hullet, lapper og monterer den igen. Det er en helt igennem normal procedure. Enkel, og det koster 40 kroner. Som det har gjort i ti år, siger Jens Clemmensen.

Da Grethe Linde faldt af cyklen, røg hun ned i nogle glasskår, der skar pelsen op. Det fik hende til at kræve erstatning i forretningen, helt præcist 10.000 kroner.

Glasskår på disken

- Det afviste jeg helt. Jeg kan jo ikke drive forretning ved at skrive checks ud, bare fordi folk kommer og påstår et eller andet. Selvfølgelig har jeg en forsikring, og hvis Grethe Linde mener at have en sag, så må vi jo tale om det. Og i givet fald må hun jo anlægge en sag, siger Jens Clemmensen.

- I min hjerne passer det bare ikke sammen, at man efter en cykellapning stiller her i butikken og laver show, smider et glasskår på disken og himler op. Det er uretfærdigt, at vi skal hænges ud på den måde, siger Jens Clemmensen.

Han afviser også, at forretningen ikke yder sine kunder en ordentlig service.

- Vi lapper altid folks cykler så hurtigt som muligt. Gerne mens de venter. Og skulle vi have gjort noget forkert, er vi da også altid villige til at erstatte og hjælpe, siger han.

Overvejer advokat

Den opfattelse har Grethe Linde ikke. Hun oplevede forretningsindehaverens opførsel som ubehagelig og meget lidt imødekommende.

- Der var ikke noget at tale om. Når man taler pænt til et menneske, forventer man også at blive talt pænt til. Jeg håbede, vi kunne ordne sagen i mindelighed, men nu må jeg måske overveje at gå til min advokat, siger Grethe Linde.

Afviser erstatning efter cykel-styrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce