For andet år i træk er Odense vært for danmarksmesterskabet i kørestolsrugby. Det sker i Rasmus Rask Hallen lørdag og søndag.

I disse dage er alle klubber i Danmark indenfor idrætsgrenen kørestolsrugby samlet i Odense. De dyster om æren som Danmarks bedste indenfor sporten. Det sker i Rasmus Rask Hallen i Bellinge. Kampene startede i går lørdag og fortsætter igen søndag.

Kørestolsrugby kan bedst beskrives som en blanding af basketball, håndbold, rugby og ishockey. Man scorer ved at bære bolden over modstanderens linje.

Det er Odense-klubben Valhalla Warriors, der er vært for mesterskabet. Foruden det lokale hold er der deltagelse fra FHI Falcons med to hold, Copenhagen Ballcrackers, Full Pull samt Aarhus Burnouts.

Sidste år vandt Valhalla Warriors bronzemedaljer.

Der er gratis entre til kampene.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.

Mere om emnet

Se alle
Kørestolsrugby i Odense: Krigerne fra Valhal

Kørestolsrugby i Odense: Krigerne fra Valhal

Dansk landshold misser OL i kørestolsrugby

Dansk landshold misser OL i kørestolsrugby

DM i kørestolsrugby afgøres i Odense

DM i kørestolsrugby afgøres i Odense