Advokat for dømt pædagogmedhjælper: Han skulle på tre ugers ferie

- Han ville godt lidt væk, til den værste storm havde lagt sig. Han havde forventet, at sagen ville være afsluttet den 18. december, og nu vidste han ikke, hvad han skulle gøre med sin ferie, siger advokat Troels Maglegaard, som i Retten i Odense var forsvarer for den nu dømte pædagogmedhjælper fra Stige Skoles sfo. Foto: Vibeke Volder

Advokat for dømt pædagogmedhjælper: Han skulle på tre ugers ferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niller Bo Knudsen, som før jul blev idømt halvandet års fængsel for at have krænket en række piger i Stige, vender hjem fra ferie til varetægtsfængsling i næste uge, forventer hans forsvarer.

Da den 55-årige Niller Bo Knudsen 19. december sidste år blev idømt halvandet års fængsel for at have befamlet og krænket en række piger i sfo'en på Stige Skole og som træner i Stige Håndboldklub, var han taget på ferie.

Det fortæller hans forsvarer, advokat Troels Maglegaard, efter Fyns Politi torsdag har oplyst, at det har udstedt en international arrestordre på den 55-årige pædagogmedhjælper, som efter domsafsigelsen blev varetægtsfængslet in absentia, da han som nævnt ikke var til stede i retten.

Troels Maglegaard fortæller til Fyens.dk, at han efter retsmødet mandag 18. december talte med sin klient, som fortalte ham, at han havde reserveret tre ugers ferie "for at være lidt væk fra det hele".

- Han ville godt lidt væk, til den værste storm havde lagt sig. Han havde forventet, at sagen ville være afsluttet den 18. december, og nu vidste han ikke, hvad han skulle gøre med sin ferie, siger Troels Maglegaard.

Han fortæller, at han med vilje ikke spurgte sin klient om, hvor han ville tage på ferie, da han ikke ønskede at have den viden.

- Varetægtsfængsling skal selvfølgelig træde i kraft

- Rådede du ham til at afvente dommen, før han tog på ferie?

- Nej.

- Har du nogen mulighed for at komme i kontakt med ham, før han vender hjem?

- Det har jeg ingen kommentar til.

Det er baseret på oplysningen om, at ferien ville vare tre uger, at Troels Maglegaard forventer, at Niller Bo Knudsen melder sig tilbage fra ferien i løbet af næste uge.

- Og så skal varetægtsfængslingen selvfølgelig træde i kraft, siger han til Fyens.dk.

Dommen på halvandet års fængsel er i øvrigt blevet anket af Niller Bo Knudsen.

Advokat for dømt pædagogmedhjælper: Han skulle på tre ugers ferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce