Dansk Boldspil Union har oven på uroligheder på Brøndby Stadion besluttet, at FCK-fans ikke må komme til kampen søndag mod OB i Odense. Derfor bliver der heller ingen fanzone i Nørregade, sådan som der ellers tidligere har været.

Når OB på søndag møder FC København (FCK) på hjemmebane på Ewii Park i Odense bliver det uden fans fra udeholdet.

Dansk Boldspil Unions Appelinstans har oven på uroligheder for nylig på Brøndby Stadion besluttet, at FCK ikke får et fanafsnit, når kampen skal spilles søndag aften i Odense.

Derfor har Fyns Politi også besluttet, at der ikke er nogen grund til at oprette en fanzone i Nørregade, sådan som det ellers plejer at være kotyme, når hold som FCK, Brøndby og andre store hold besøger Odense.

- Selv om alt tyder på, at det bliver en rolig og hyggelig fodboldfest på søndag vil politiet selvfølgelig være til stede i området omkring stadion og i indre by, hvis der mod forventning bliver behov for politiets indsats i forbindelse med kampen, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

På FCKs egen hjemmeside opfordres fans til netop at undgå at tage til Odense, og i stedet se kampen i fjernsynet.

Samtidig indskærper man regelsættet på Ewii Park om, at thansen.dk-tribunen, Richard Møller Nielsen Tribunen samt den del af Nordea-tribunen, der normalt ikke er forbeholdt udeholdets fans, er forbeholdt OB-fans, og ved ophold på disse tribuner er det forbudt at bære udeholdets kendetegn og logoer.

Kampen starter søndag klokken 18.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør