Ægtepar lavede hole-in-one på samme hul

Det var på 3. hul på Eventyr Golfs pay and play-bane, det usædvanlige lykketræf skete. Privatfoto.

Ægtepar lavede hole-in-one på samme hul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Nu har jeg ham, jublede Lis Kold fra Odense Eventyr Golf, men hendes mand ville noget andet

Odense: Hvad er sandsynligheden for, at et ægtepar præsterer at lave hole in one lige efter hinanden - på samme hul?

Meget, meget, meget lille.

Det var ikke desto mindre, hvad Lis og Mikael Kold mandag præsterede under en hyggerunde i deres hjemmeklub, Odense Eventyr Golf.

- Vi spillede hulspil, så da jeg på pay and play-banens tredje hul lavede en hole-in-one, var jeg da sikker på at ville vinde dét hul. Det gjorde jeg så ikke, for Mikael præsterede nøjagtigt det samme. Det er da lidt irriterende, lyder det - dog med et stort smil - fra Lis Kold, der glæder sig over, at de sammen fik den spektakulære oplevelse.

Lis og Mikael Kold, der havde hunden med på den dejlige tur, spillede lige op hele vejen rundt, inden Mikael på sidste hul slog til med et godt put, så han løb af med sejren.

Mange gange dansk mester

Det med at sejre er ikke noget nyt for Mikael Kold. I en del år var han en bærende spiller på Kolding IF's håndboldhold, der for 20-25 år siden nærmest var endnu mere dominerende, end KIF København er det i dag i Håndboldligaen.

Lis Kold spillede også divisionshåndbold. Det var dog på et lidt lavere niveau - i Vejle og Tarup - og siden på old girls i odenseanske Stjernen sammen med mange af de piger, der i 1986 blev dansk mester.

Ret sent gik ægteparret Kold i gang med golfen, som de nu spiller på fjerde år med handicap på 24,8 til Lis og 18,6 til Mikael. Og datoen 7. september 2015 vil til alle tider været skrevet ind i deres golfhistoriebog.

Ægtepar lavede hole-in-one på samme hul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce