Bag Næsbyhoved har Åløkkekvarteret en mulighed for at sætte både i vandet - men der mangler en rampe

Den aktive grundejerforening i Åløkkekvarteret barsler nu med noget så usædvanligt som at ville ud at sejle. Måske ligger det ikke lige for, men kvarteret støder faktisk op til vand, og i motorbådshavnen ved Kanalvej ville det være muligt at sætte både i vandet.

Derfor undersøger Åløkkekvarterets Grundejerforening mulighederne for eventuelt at få støtte til byggeri af en rampe ved motorbådsklubben, som ligger bag Næsbyhoved.

Der er kontakt til klubben om en rampe, og der er indledt en dialog med Odense Kommune om rampen. En mulig finansiering af arbejdet kunne være det såkaldte forstadspulje.

En rampe kræver udgravning og betonarbejder, men da der allerede er et lavvandet havnebassin, vil anlægsarbejdet økonomisk ikke komme ud på dybt vand, hvor man ikke kan bunde.

Fra motorbådsklubben kan man sejle ud på Odense Kanal. Enten med motorbåd eller en robåd. En sejlbåd har sværere ved at komme under broen, men det kan jo lade sig gøre at lægge masten ned på en jolle.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.