Indvielsen af den nye cykle- og atletikarena må igen skydes. Den nylige vandskade giver så store problemer, at Odense Kommune først tør love en indvielse midt i januar. Dermed bliver der ingen fest den 14. november

Det er næsten ondt, men den gode nyhed er, at indvielsen af den nye cykle- og atletikarena er lige om hjørnet.

Men det bliver nytårshjørnet.

Den nylige vandskade i Odense Cykle- og Atletikarena har medført så kraftige skader, at man ikke kan nå at få udført belægningen på atletikbanerne.

- Det er selvfølgelig meget ærgerligt, men der er intet andet at gøre. Måske kunne vi nå at få det hele gjort færdigt inden jul, men det er for risikabelt at love på grund af juletravlheden, og derfor sætter vi nu midten af januar som den realistiske dato, siger kontorchef i bygge- og anlægsafdelingen Johnny Busch, der i samarbejde med idrætsparkleder Søren Damgaard står for beslutningen.

Den gode nyhed er, at cykelfolket i slutningen af november kan starte og fuldføre det program, som allerede er lagt. Flere stævner og konkurrencer er programsat, og de kan gennemføres på den cykelbane, som man allerede har kørt på i nogle uger.

Det oplyser Johnny Busch, til Sport Fyn.

- Med hensyn til atletikfolkene er vi i gang med at finde andre muligheder rundt omkring i landet til de aktiviteter, som er planlagt. Det er beklageligt, men der er intet andet at gøre. Vi kan ikke nå at få tørret vandskaden tilstrækkeligt væk, så vi kan få belægningen på atletikbanerne lagt.

Odense er på cykelsiden kendt for at producere internationale stjerner og olympiske medaljetagere. Som senest Lasse Norman og Alex Rasmussen, og før den tid koryfæer som Palle Lykke Jensen og Peder Pedersen.

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle
1
Cykelarena: Kæmpe-spær rejser sig i Odense

Cykelarena: Kæmpe-spær rejser sig i Odense

1
Første spadestik: Her skal cykler drøne rundt om ni måneder

Første spadestik: Her skal cykler drøne rundt om ni måneder

11
Afgørelse: Odense får ny cykelarena

Afgørelse: Odense får ny cykelarena