900 flødeboller til Hunderupskolen for at smide tøjet

Elever fra Hunderupskolen skal være med til at prissætte og sælge det tøj, som de har samlet sammen til Røde Kors' landsindsamling "Smid tøjet Danmark". Med 226 sække tøj er de den skole i Danmark, der har samlet mest tøj i den landsdækkende tøjindsamling for skoler. Arkivfoto.
Foto: Dit Navn Her/Fyens Stiftstidende

900 flødeboller til Hunderupskolen for at smide tøjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hunderupskolen i Odense har vundet Røde Kors' konkurrence om at være den skole på Fyn og i Danmark, der har samlet mest tøj i forbindelse med kampagnen "Smid tøjet Danmark". Belønningen er flødeboller til 900 elever.

Det blev til 226 sække tøj med en cirkavægt på 10 kilo, der i dag var skyld i, at Hunderupskolen i Odense blev den skole på Fyn, men også i Danmark, der har samlet mest tøj sammen til Røde Kors' kampagne "Smid tøjet Danmark" i forbindelse med den landsdækkende tøjindsamling for skoler.

Som et gammelt ordsprog lyder, så "bærer arbejdet lønnen i sig selv", men derfor venter der alligevel en belønning til Hunderupskolens 900 elever. Præmien er en flødebolle til alle elever doneret af flødebolleproducenten Spangsberg.

I følge Røde Kors skal de elever, der har stået i spidsen for at samle tøj sammen, også være med til at føre indsamlingen til dørs ved at sætte pris på det indsamlede tøj og sælge det i Røde Kors' genbrugsbutik i Vestergade i Odense.

Hunderupskolen er dog ikke den eneste skole, som der kan se frem til flødeboller. Tønder Grundskole er den skole, der med 119 sække har samlet mest tøj i Jylland.

Og på Sjælland får Pilegaardsskolen i Kastrup flødeboller for at have samlet 182 sække tøj sammen til kampagnen.

Med et stort tv-show i Glassalen i Tivoli torsdag den 23. april kulminerer Røde Kors' landsindsamling, hvor de skoler der har samlet mest tøj bliver hædret som vindere af konkurrencen.

900 flødeboller til Hunderupskolen for at smide tøjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce