41-årig dømt for drabsforsøg


41-årig dømt for drabsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

41-årig mand skal fem år i fængsel, efter han stak sin ekskæreste ned med en kniv

ODENSE: Det første nævningeting nogensinde i byretten i Odense har talt.

På anklagebænken sad en 41-årig mand tiltalt for blandt andet at have forsøgt at slå sin ekskæreste ihjel. Og nævningene besluttede sa mmen med dommerne, at den 41-årige Per Aksel Juhl Hansen var skyldig, og han fik fem års fængsel.

Han blev også dømt for to andre forhold, nemlig en voldsepisode foran restaurant Sprogø sidste år og for at have været i besiddelse af en større mængde anabolske steroider.

Per Aksel Juhl Hansen har en tidligere dom, der er knap to år gammel, hvor prøvetiden derfor ikke er udløbet, så han blev idømt en såkaldt fællesstraf.

Han valgte at modtage dommen.

Efterladt i blodpøl

Det alvorligste forhold, nemlig drabsforsøget, blev begået den 26. august sidste år.

Per Aksel Juhl Hansens kæreste havde få dage forinden afsluttet deres forhold, og efter et weekendophold i Jylland vendte hun tilbage til sin lejlighed for at tale med ham. Hun havde indvilliget i, at han boede hos hende, til han fandt et andet sted, men Per Aksel Juhl Hansen var tilsyneladende ikke tilfreds med at være blevet vraget.

Efter at have indtaget en kraftig cocktail af øl, vodka, hash og anabolske steroider tog han en kniv, der lå i lejligheden og stak kvinden to gange i brystet og en gang i maven.

- Hvis jeg ikke kan få dig, skal ingen have dig.

Sådan sagde han ifølge kvinden, inden han stak hende og efterlod hende i en blodpøl.

Forsøgt selvmord

Forud for overfaldet havde de to haft et voldsomt skænderi, og kvinden kunne godt fornemme, at det ville ende galt og havde derfor forsøgt at ringe efter hjælp.

Det fik Per Aksel Juhl Hansen til at flå stikket ud af fastnettelefonen og rive kvindens mobiltelefon ud af hendes hånd.

Hun har siden været meget psykisk påvirket, har ikke kunnet arbejde og har forsøgt at tage sit eget liv.

- Jeg er angst hele tiden og kan ikke tåle at se skaldede mænd eller mænd, der har tatoveringer, forklarede kvinden i retten.

41-årig dømt for drabsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce