400 festballoner over Odense

Christian Madsen (tv.), Nichlas Osterhammer og Laura Bruntse glæder sig til at dyrke idræt i den nye gymnastikhal. Tidligere måtte de bruge en af hallerne i Bolbro.
Foto: Mogens Lindkvist

400 festballoner over Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestre Skole fejrer i dag fremtidens legeplads og den nye gymnastiksal. Elever jubler over ændringerne

ODENSE: Hundredevis af ballonbærende børn og voksne skråler, synger og mimer til Vestre Skoles nye skolesang i dag ved ellevetiden.

Teksten kan ses på et kæmpe banner, som hænger mellem vinduer ud mod skolegården, og efter sangen skal 400 heliumfyldte balloner stige mod himlen.

Begejstrede elever

Anledningen er indvielsen af nyrenoverede lokaler, gymnastiksal og legepladsen med alt fra bålplads og ny boldbane til et klatrestativ formet som en edderkop med indbyggede lys, lyde og spil.

Tre elever fra 8. klasse har meldt sig til at vise rundt før den store dag. 14-årige Laura Bruntse var så ivrig efter at komme i gang, at hun har glemt skoene og nu går rundt på asfalten med bare tæer.

- Se, der er det nye springvand, og her kan de små køre på mooncar, fortæller hun og viser et landskab med tre bakker i asfalt

- Det er også rarere at få undervisning, for nu er der kommet udluftning i lokalerne, siger Laura Bruntse.

Stolt af skolen

Skolen er i de seneste fire år blevet renoveret for omkring 25 millioner kroner, og især den nye gymnastiksal skaber jubel hos de tre elever.

Her udsender de lyseblå vægge en duft af ny maling, og gulvet er bemærkelsesværdigt frit for ridser. Før var der bibliotek og opbevaringsrum i hallen

- Der lugtede surt og var meget mørkt. Nu er her rigtig rart at være. Det er dejligt at her er blevet moderne. Man kan roligt være stolt af sin skole, det kunne vi ikke før, siger 15-årige Nichlas Osterhammer.

I dag får eleverne for alvor mulighed for at vise herlighederne frem både for skolens naboer, børn- og ungerådmand Jane Jegind og forældre. Især én ting glæder de sig alle til.

- Vores klasse skal stå i en pølsevogn og servere mad.

400 festballoner over Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce