4 Sound: Mere end en musikbutik

Henrik Lund og resten af holdet slog for alvor dørene op til den nye butik 3. november. I løbet af kort tid vil også førstesalen blive taget i brug. Foto:Klaus Knakkergaard

4 Sound: Mere end en musikbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

4Sound er netop åbnet i city. Her vil musikforretningen bestræbe sig på ikke blot at være en forretning, men et mødested for musikere

Det spiller ikke rigtigt at være for langt fra det miljø, man beskæftiger sig med. Sådan har tonerne lydt i musikforretningen 4Sound, der efter et længere tilløb nu er flyttet ind til city.

Det er noget, vi har drømt om i tre år, men der er den del med lejekontrakter og lokaler, der lige skal gå op, forklarer butikschef Henrik Lund.

Og flytningen bunder dybest set i den logiske forretningsmodel, der plæderer for at være tæt på sine kunder - og hvis muligt være med til at skabe et miljø for dem.

- Vi vil gerne være en del af den musikkultur, der er i gang inde i centrum. Vi har konservatoriet, musikskolen, spillesteder og rigtig mange musikere i centrum, og det vil vi gerne ind og være en del af, siger Henrik Lund.

Tidligere havde 4 Sound lokaler ved siden af Bilka i den sydøstlige del af Odense. Lokalerne var gode, og plads var der rigeligt af, men det var svært at skabe en kultur, der appellerede til mere end at være blot en forretning.

- Vi vil gerne være mere end en musikforretning. Vi vil gerne været et sted, hvor musikere hænger ud, snakker musik, får en kop kaffe og så videre. Tanken er derudover, at vi skal have plads til en masse aktiviteter udover selve shoppen, forklarer Henrik Lund og fortsætter:

- Vi kommer til at få et værksted, hvor vi stiller værktøj og ekspertise til rådighed, så folk i større eller mindre grad kan foretage justeringer og mindre reparationer på deres instrumenter. Derudover lejer vi os ind på førstesalen, hvor vi vil holde workshops og clinics. Vi skal ikke ud lave deciderede koncerter og konkurrere med byens spillesteder, slet ikke. Men det kunne være demoaftenener med forskellige produkter eller clinics med musikere, der alligevel er i byen.

Første demonstrationsaften bliver 29. november af guitareffekten Helix, og flere kommer til løbende. Her skal du holde med butikkens facebook-side, hvis du vil holde øje med, hvornår der er clinics og workshops.

4Sound Odense
Rugårdsvej 48AMandag-torsdag: 10-18

Fredag: 10-19

Lørdag: 10-16

4 Sound: Mere end en musikbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce