39-årig varetægtsfængslet


39-årig varetægtsfængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TORNBJERG: Han havde drukket 15-20 øl og spist en sovepilleligende tablet, da han fandt på at ville afprøve sit nyerhvervede jagtgevær.

Derfor tog han sin knallert og kørte ud til Tornbjerg bevæbnet med gevær, en startpistol og adskillige patroner. Det indrømmede en 39-årig mand fra Odense i et grundlovsforhør i går.

Undervejs væltede han på knallerten ind i en busk og havde derfor mange rifter på arme og i ansigtet, da han sad foran dommeren. Hvordan han kom videre, kunne han ikke huskede, og han havde heller ingen erindring om at havde gået og skudt flere steder i Tornbjerg.

Flere vidner har dog fortalt politiet, at manden gik rundt på må og få og affyrede geværet, både op i luften og lige frem .

Han var vred

Kort før han blev anholdt affyrede han ifølge et vidne også et skud imod hende.

Det var første gang manden prøvede sit jagtgevær, som han havde købt af en, han havde mødt på et værtshus.

Manden forklarede under grundlovsforhøret, at han havde ligget i druk i tre-fire uger, da han var vred over at have fået udsat sin svendeprøve med et halvt år.

På de 39-åriges bopæl fandt politiet 80 skarpe patroner.

Han blev varetægtsfængslet i fire uger og er nu sigtet for ulovlig våbenbesiddelse og for på en særlig hensynsløs måde at have bragt andres liv i fare.

39-årig varetægtsfængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce