Fotograf har hver dag i et helt år taget et billede med sin telefon. Torsdag er der fernisering

I de kommende otte måneder viser fotograf Rikke Madsen, Odense, sit bud på den forvandling, Odense er i gang med.

Hun har gennem et helt år - med sin telefon - taget et billede hver dag, og nu kan fotoprojektet #365odense opleves på byggehegnet bag Hans Jensens Stræde.

Torsdag 4 februar klokken 16 til 18 holdes fernisering i Odense Fødevarefællesskabs hus bag ved rådhuset. Her er det muligt at købe en bog med de 365 billeder.

#365odense beskrives som en unik fotoskildring af Odense by - af byens udvikling og dens muligheder. Det er en formidling af de mange historier og oplevelser, der gemmer sig både i midtbyen og byområderne rundt om, fortælles det i en pressemeddelelse.

Rikke Madsen, der i sin tid var fotoelev på Stiftstidende og især i begyndelsen ikke var særlig begejstret for byen Odense, siger nu:

- Jeg er tilflytter og har ofte været overrasket og irriteret over min omgangskreds' tilgang til byen. Den gik ofte på, at der ikke skete noget, tilbuddene var for få, og at der ikke var meget at gå på opdagelse i. Det satte jeg mig for at modbevise.

Udstillingen bliver løbende udskiftet. Hvert kvartal hænger i cirka to måneder

Udstillingen er støttet af Fra Gade til Bys pulje til midlertidige aktiviteter.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.